1. Anasayfa
  2. Diğer

Jake Paul, UFC dövüşçüsü Nate Diaz’a Meydan Okudu!

Jake Paul, UFC dövüşçüsü Nate Diaz’a Meydan Okudu!
4

Son zamanlarda ağabeyi Logan Paul ile birlikte ringlerde gördüğümüz Amerikalı Ünlü YouTuber Jake Paul bu hafta sonu tanındık UFC dövüşçüsü Nate Diaz’ın yenilgiyle sonuçlanan maçı sonrasında kendisine meydan okudu!

Ağabeyi Logan Paul’un ardından karma dövüş sanatlarında kendini geliştiren Jake yakın zamanda yine tanındık dövüşçülerden olan Tyron Woodley ile ringde karşılaşacaktı. Conor McGregor gibi bir çok ünlü UFC dövüşçüsünü yenmeyi başaran Nate Diaz bir yılı aşkın süredir ringlerden uzaktı ve geçtiğimiz haftalarda yenilgiyi tatmasının ardından daha kendisine ringlerde yeni yeni yer bulan Jake Paul bu dişli rakibi gözüne kestirdi.

Jake Paul, Nate Diaz’a Meydan Okuyor

YouTube üzerinde 20 milyon aboneyi geçen ünlü YouTuber düzenli videolar paylaşmaya devam ederken abisi Logan Paul ile birlikte karma dövüş sanatlarına merak sarması sonucu kanalı üzerindeki aktifliğini büyük anlamda kaybetmişti. Geçtiğimiz aylarda eski dövüşçü Ben Askren’i de alt eden J.Paul bu motivasyon ile birlikte herkese meydan okuyabilecek gibi gözüküyor.

Jake Paul
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
DaBaby
DaBaby
2 yıl önce

nate alır bu aveli. altenin ellerine sağlık severek okuyoruz.

Yazar
Yazar
2 yıl önce
Yanıtla  DaBaby

Daha seviyeli yorumlar lütfen.

DaBaby
DaBaby
2 yıl önce
Yanıtla  Yazar

çok özür dilerim,düzeltiyorum. nate diaz biidrak jake paul’ü alt edecektir.

Oxyensiz
Oxyensiz
2 yıl önce

Başını alır jake, diaz karşısında

Last edited 2 yıl önce by Oxyensiz