1. Anasayfa
  2. LoL

Mert Tanrıverdi, Team BDS’e Katıldı!

Mert Tanrıverdi, Team BDS’e Katıldı!
0

Haziran ayında, League of Legends European Championship‘deki slotunu yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle satma kararı alan FC Schalke 04, bu slotunu dudak uçuklatan bir fiyata Team BDS‘e satmıştı. Team BDS ise henüz 2021 Dünya Şampiyonası bile sonuçlanmadan 2022 sezonu için hazırlıklara başladı. İlk olarak takımın menajeri Ludovic “Lyrith” Robert ardından da takımın üst koridor oyuncusu Damien “Shemek” Soulagnet takımdan ayrıldı.

https://www.esporgazetesi.com/team-bds-2022-yilinda-lecde-mucadele-edecek/

Team BDS, bugün yaptığı duyuru ile bünyesine iki önemli ismi dahil ettiğini duyurdu. Takım, Genel Menajer pozisyonu için Nicolas “Atomium” Farnir ve League of Legends Takım Menajeri pozisyonu için Mert Tanrıverdi’yi bünyesine dahil etti. Bu transfer Türk esporu için büyük önem arz ettiği için sosyal medyada büyük tebrik topladı. Mert “Mert” Tanrıverdi ise bu tebriklere yayınladığı bir duyuru ile teşekkür etti.

Mert Tanrıverdi Kimdir?

Mert Tanrıverdi

Galatasaray Espor‘un kurucuları arasında yer alan ve menajerlik kariyerine burada başlayan Mert Tanrıverdi, kariyeri boyunca birçok önemli işe de imza attı. 9 yıldan uzun süredir espor sektöründe yer alan Mert Tanrıverdi, Galatasaray Espor’un yanı sıra Royal Bandits ve Royal Youth takımlarında da menajer olarak çalıştı. Ardından Schalke 04 Esports‘a geçen Mert, VFŞL’den yurt dışına giden ilk Türk menajer olarak Türk espor tarihine geçti. Burada iki sezon boyunca menajer olarak çalışan tecrübeli isim bugün itibariyle, 2022 sezonunda LEC‘de mücadele edecek Team BDS bünyesine katıldı. Mert Tanrıverdi; Abbedagge, Broken Blade, Closer, Armut, Cepted, Malrang gibi yıldız oyuncuların scoutinginde önemli bir rol oynadı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments