1. Anasayfa
  2. Diğer

Ninja Yayında Hileye Denk Geldiğini İddia Ediyor

Ninja Yayında Hileye Denk Geldiğini İddia Ediyor
1

Tyler “Ninja” Blevins kariyerinin hareketli bir dönemini yaşıyor ve son zamanlarda Valorant üzerinde becerilerini geliştiriyor. Ancak bugünkü yayını sırasında (14 Eylül) sözde hile yapan bir hileci tarafından oyun içinde sıkıntılı zamanlar yaşadı.

InnerSloth’un Among Us oyununda biraz zaman geçirdikten sonra Ninja, Valorant’ı sadece bir oyun oynamak için başlattı. Bununla birlikte, oyunda sadece birkaç turdan sonra Ninja, kapıdan vurulduklarında giderek daha fazla şüphe duymaya başladı.

Düşman Reyna ve Cypher,sürekli olarak kafadan vurmaya başladıkça ve karakterlerin görünmemesine rağmen kafadan vuruşlar devam ettiği için endişelendiler.

https://esporgazetesi.com/valorantdan-support-oyuncularina-mujde/
Valorant

Ninja, Reyna bir kill aldıktan sonra onuncu raund da şikayette bulundu, ardından Ninja’nın saldırılarına ikna olduğunu açıklayan bir patlama izledi. “Reyna hile yapıyor” dedi, “Aklımda hiç şüphe yok … aklımda hile yaptığına dair hiçbir şüphe yok”.

16. raund da Ninja, düşman Cypher tarafından bir duvardan vurulduğunda ise dayanamadı öfkesini püskürdü. Takım arkadaşlarına neler olduğunu açıklayan Ninja, “Cypher’ın sadece önüme çıkıyor sallanıp hemen bana vuruyor.Pre-fire ile beni kafamdan vuruyor” dedi.

Daha geçen hafta popüler yayıncı ShahZam, hile karşıtı aktivist GamerDoc sayesinde banlanan bir hacker’ın yüzünden rank düştü.Elbette, GamerDoc hilecileri önlemede yalnız değil, Riot da karmaşık hile karşıtı yazılımlara sahip ancak bazılarının hala oynamaya devam ettiği gözle görülüyor.

Aynı zamanda profesyonellerle birlikte Valorant oynayan Ninja, yakında çok daha fazla hileci ile karşılaşmamayı umuyor.

Kaynak; GGRecon

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ravish
Ravish
3 yıl önce

Bu haberi yapılacak bir şey mi kardeşim. Gördüyse görmüş ne var yani oyun dünyasında hile görmek kadar doğal bir şey yok zaten görürsen raporlarsın banlanırsa banlanır. Böyle boş haberler yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi.