1. Anasayfa
  2. VALORANT

ShahZaM: “Jett Oyundaki En Büyük Problem.”

ShahZaM: “Jett Oyundaki En Büyük Problem.”
3

Sentinels’in deneyimli yıldız oyuncusu Shahzeeb “ShahZaM” Khan, yayınında Valorant’ın en çok kullanılan ajanı jett hakkında yorumlarda bulundu. Tecrübeli oyuncu bu ajanın operator silahı ile kullanılabilecek tek ajan olduğu belirtti.

Operator silahı Jett ile beraber kullanıldığında çok güçlü oluyor. Bu da oyun içinde büyük bir problem. Diğer ajanlarla birlikte de Operator silahını kullanabilmeyiz. Örneğin Sova ajanını oynarken operator almayı pek düşünemiyoruz. Bunun değişmesi lazım. Jett yetenekleri sayesinde “dry peek” atıyor ancak bu diğer ajanlar için pek mümkün değil.

ShahZaM jett

Valorant’ta Jett ajanı ile operator silahını kullandığınızda ıskalasanız bile telafisi mümkün olabiliyor. Çünkü “dash” yeteneği sayesinde ortamdan ölmeden kaçabiliyorsunuz. Bununla birlikte bir sonraki vuruşunuzdan önce pozisyon da alabiliyorsunuz. Aynı zamanda iki başarılı vuruşun ardından “dash” yeteneğiniz de doluyor. Ancak bunu diğer ajanlarda yapmanız pek de mümkün değil.

ShahZaM‘a göre Jett şu anda oyundaki en büyük problemlerden biri ve bunun aşılması lazım. Nerf düzenlemelerinin gerekli olduğunu söyleyen başarılı oyuncu Jett’in çok güçlü olduğunu düşünüyor.

Kaynak: oneesports.gg

Abone ol
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emre Kaan
Emre Kaan
2 yıl önce

Jett ile dry peek atabiliyorsan skye ile de flash peek atabiliyorsun demek bu. Tek seferlik kullanabildiği dash yeteneğini bu kadar güçlü görmesi saçma geldi bana. Her karakterin artı ve eksileri var ve son gelen sağ tık güncellemesiyle yeterince nerf yedi jett

Engin
Engin
2 yıl önce

Ağlamış biraz

yasin
yasin
2 yıl önce
Yanıtla  Engin

adam Jett main zaten aq