1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Daha Yükseğe Zıplayarak Avantajlı Olabilirsiniz

Valorant’ta Daha Yükseğe Zıplayarak Avantajlı Olabilirsiniz
0

Rakiplerinize karşı böyle bir avantaj elde etmek, Valorant gibi taktiksel bir nişancı oyununda son derece yardımcı olabilir çünkü rakibinizden fazla görüş ve vuruş açısına sahipsiniz.

Bu reklam alanını aktif et!

Reddit kullanıcısı ‘kratzk0pp’ tarafından hazırlanan yeni bir videoda, oyuncu daha yüksek ELO maçlarında kullandığı yeni numaraları sergilediği bir diziye başlayacağını açıkladı.

Paylaşmak istediği ilk büyük numara, oyundaki herhangi bir ajan olarak nasıl daha yükseğe zıplanacağıdır. Riot’un bunun mümkün olmasını amaçlayıp amaçlamadığı göreceğiz fakat gelecekte yamalanması ihtimali var.

sss

Bunu yapabilmek için izlemeniz gereken üç adım var;

  • İlk önce, küçük bir yükseklikte durmanız gerekiyor.
  • Sonra, zıplayın ve çömelin.
  • Son olarak, üzerine atlamak istediğiniz nesne üzerinde düşer düşmez çömelme tuşunu bırakın.
https://esporgazetesi.com/ninja-100-thieves-valorant-kadrosuna-katilacak-olabilir/
Ninja

Atlamak istediğiniz nesneye bastığınız anda çömelme tuşunu bırakmanız gerekiyor. Bu, diğer oyunlardan bildikleriniz arasında büyük bir fark.

Bu kadar. Tüm adımları doğru bir şekilde gerçekleştirdiyseniz, kendinizi avantajlı bir pozisyona sokmuş olursunuz. Kratzk0pp‘un video örneğinde görüldüğü gibi çok kullanışlı olabilir.

Bunu bir bunny hop ile birleştirebilir, yüksek yerlerde avantaj kazanabilir ve düşmanları hızlıca avlayabilir hatta bir Sage duvarı ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu, geldiğinizi asla göremeyecek rakiplerinizi şaşırtmak için bazı güzel fırsatlar yaratabilir.

Söylediğimiz gibi, Riot‘un bu sıçramayı düzeltmesi her zaman mümkündür ancak onlar yapana kadar, güçlendirmeden yararlanmak, kazanmak ve kaybetmek arasındaki fark olabilir. Yapabiliyorken pratik yapın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments