1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Shroud, Black Ops Cold War’ı Beğendi

Shroud, Black Ops Cold War’ı Beğendi
0

Call of Duty: Black Ops Cold War ‘ın bazı alfa oyunlarını izleme şansını yakaladıktan sonra, ünlü FPS gurusu Michael ‘shroud‘ Grzesiek, serinin 2019 Modern Warfare girişinden çok daha iyi göründüğünü iddia ediyor.

https://esporgazetesi.com/llama-rama-etkinligi-basliyor/

Call of Duty‘nin her yıl yeni bir oyun yayınlayan birkaç büyük oyun serisinden biri olduğu, ancak farklı bir geliştiriciyle – Treyarch, Infinity Ward ve Sledgehammer Games’i içeren bir dizi geliştirici olduğunu birçok kez kanıtladı.

Bu, kaçınılmaz olarak, her yılın oyunun bir öncekinden farklı görünmesine ve daha iyi çalışmasının önünü açıyor. Örnek olarak, Black Ops Cold War Treyarch tarafından geliştirildi ve Infinity Ward’dan 2019’un Modern Warfare oyunundan tamamen farklı bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

call of duty cold war

Cold War İyi Görünüyor

Aslında Michael ‘shroud‘ Grzesiek, “önemli ölçüde daha iyi” göründüğüne inanıyor. Yıldız Twitch yayıncısı, son PS4’e özel alfa döneminden bazı oyunları izledikten sonra fikrini açıkladı.

“Gördüğüm kadarıyla; Harika, aslında iyi görünüyor, Cold War iyi görünüyor!” dedi. “Basit görünüyor. Bence bu, Modern Warfare’den önemli ölçüde daha iyi görünüyor. Sırf daha fazla ‘arcade-y’ türü eğlence olduğu için. Renkler güzel ve canlı, kimse karışmıyor, karanlık köşeler yok.”

Shroud, özellikle keskin nişancılık, yeniden yükleme ve kaydırma gibi oyunun birçok mekaniğini beğenmişti ve her şeyin ne kadar basit göründüğünü de çok seviyordu.

https://esporgazetesi.com/counter-strike/

“Keskin nişancılık havalı görünüyor, bu iyi görünüyor, bunu beğendim! Bu çok basit görünüyor, hoşuma gidiyor, çok basit. Yeniden yüklemeler çok basit. O yana kayıyordu, bu harika – o diğerine bakarken bir yöne doğru kayıyordu. Kayma iğrenç! Kayma iyi! Bunu beğendim. “

Belli ki kefenin şimdiye kadarki fikirleri gördüklerine dayanıyor; Oyun, 15 Ekim’deki Açık Beta’ya kadar PC’de mevcut olmayacağından, denemeye başladığında resmi kararını almak için beklememiz gerekecek.

Modern Warfare 2019’da ilk kez piyasaya sürüldüğünde, shroud, ilk birkaç hafta boyunca yeter kadar oynadığını, sola ve sağa nükleer bomba attı ve başka bir FPS’ye hakim oldu – peki başka ne var? açıklamalarında bulundu.

Umarım hayranlar, Black Ops Cold War‘da 13 Kasım‘da raflara çıktığında aynısını yaptığını görebilirler, özellikle de Warzone battle royale’de büyük değişiklikler yapması beklendiğinden bahsetti.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments