1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud Fracture Haritasını Övdü

Shroud Fracture Haritasını Övdü
0

Michael ‘shroud‘ Grzesiek, Valorant’ın en yeni haritası Fracture’ı, profesyonel maçlarda “çılgın” olacağını söyleyerek övdü. Ancak haritaya nasıl yaklaşılması gerektiği ve nasıl oynanması gerektiğini anlamanın zaman alacağını söyledi.

Valorant, yedinci haritası Fracture’ı Bölüm 3 Kısım 2’de tanıtmıştı. Shroud, Fracture yayınlandığından beri haritanın büyük bir fanı. Ayrıca kendisi, haritanın farklı taktikler uygulamak için çok müsait olması nedeniyle her turun farklı sonuçlar doğurabileceğine ve bu nedenle de alışılmış banal Valorant taktiklerini düzelteceğine inanıyordu.

Haritayı oynadığı süre boyunca fikirleri daha da güçlenen Shroud “Profesyonel maçlarda çok değişik ve çılgın olacak. Bence iyi bir harita.” yorumunda bulunmuştu.

Ancak henüz haritanın tam olarak nasıl oynanması gerektiğine dair tam bir fikri olmayan Shroud, “Bunun için profesyonel oyuncuların haritayı çözmesini beklememiz gerekiyor.” dedi.

“Tüm haritayı kontrol etmek çok zor, bu nedenle de savunmak için belirli bölgeler seçmeniz gerekiyor. Ancak böyle yapınca da ayırdığınız bölgelerde nasıl bir savunma yapmanız gerektiğini bilmiyorum. Bomba alanının sadece bir bölgesini alıp kalanını tek bir oyuncuya veremezsiniz çünkü savunmanız ve kontrol etmeniz gereken çok alan var.”

Ayrıca kendisi, bir risk alıp saldıran tarafa doğru ilerlerken bomba alanını bir kişiye bırakmanın da büyük bir kumar olduğunu ve bunun haritanın büyük bir kısmını kaybetme riski oluşturduğunu da söyledi.

Harita herkes tarafından öğrenilene ve ajan kompozisyonları oturana kadar Fracture büyük bir kumar oyunu olacak. Şu an için kafa karıştırıcı bir harita.”

Harita çıktığından beri Valorant oyuncuları, Reddit üzerinden fikirlerini paylaşıyor. Bazı oyuncular çok güzel bir harita olduğunu söylerken, bazıları da -arkalanmaya çok müsait bir harita olmasından dolayı- haritayı oynamamayı tercih ediyor.

Yani halen harita konusunda kesin bir yargıya varılmış değil. Ancak bununla beraber, Shroud gibi Fracture’ın iyi bir harita olduğunu düşünenler, haritanın zaman geçtikçe iyiye giden Valorant için yeni bir soluk olduğuna inanıyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments