1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, KAY/O Hakkında Konuştu

Shroud, KAY/O Hakkında Konuştu
0

Daha önce de Valorant’ta büyük değişikliklere şahit olmuştuk. Ancak 3. Bölüm ile gelecek olan yenilikler, oyunu bir hayli değiştirecek gibi görünüyor. Daha çok nişan alma yeteneklerinin konuşacağı ve yetenekler üzerinden daha az oyun planları kurulabileceği yeni yamada, KAY/O‘da aramıza katılıyor olacak.

Hem silahların hem de yeteneklerin oyun içi fiyatlarında da değişikliğe gidilmesi ile beraber, yetenekleri sindirecek bir ajanı tanıtmak Riot’un mükemmel zamanlama anlayışı olsa gerek! KAY/O’nun yetenek seti de, daha çok silah savaşı odaklı bir oyuna gitme yönündeki amaçları ile tam örtüşüyor. Hem rakiplerinin yeteneklerini sindirebilen, hem de flaş ve molotof ile rakiplerini engelleyen KAY/O, Valorant 3. Bölüm’de hedeflenen oyun değişiklikleri için tasarlanabilecek en iyi ajan belki de.

18 Haziran’da yaptığı Twitch yayınında, eski profesyonel CS:GO oyuncusu Shroud, Riot’u yeni güncelleme ile alakalı büyük ölçüde övdü ve KAY/O‘nun neden oyuna iyi geleceğini düşündüğünü açıkladı.

Shroud’un KAY/O Görüşü: Genel olarak işlevsel ve iyi dengelenmiş!

“Yeni karakter havalı. Yetenekleri kesinlikle abartılı değil, genel olarak fonksiyonel görünüyor. Molotof, flaş, bilgi alabileceğin bir yetenek ve sessizliğin (sindirme) var. Genel olarak işlevsel ve iyi dengelenmiş bir karakter gibi görünüyor. Astra çıktığında hepimiz ‘bu bozuk sayılabilecek kadar kontrol sağlıyor’ demiştik. Ancak bu karakterin yetenekleri dengeli ve çok yönlü gibi geliyor.”

https://www.youtube.com/watch?v=Gmn6fzAjjNA
Shroud: KAY/O

Shroud’un da inandığı gibi, KAY/O’nun dengeli ve çok yönlü yetenek kiti sayesinde, kendisi kısa bir süre içerisinde Valorant espor metasının bir parçası haline gelecektir. “Aşırı iyi olduğunu düşünmüyorum, ancak kötü olduğunu da düşünmüyorum. Dengeli olduğu için her takımın kompozisyonuna kolayca uyacaktır.”

Ancak Shroud, sindirilecek ajanın seçilebilmesi gerektiğine inandığını da ekledi “Kimi sindireceğinizi bilmiyorsanız, o zaman birini sindirmenin ya da sindirmeye çalışmanın ne anlamı var? Duvarın arkasında kalan birini sindirmeye çalışıyorsunuz, ancak hangi ajanı sindirdiğinizi öğrenemiyorsanız sindirmenin pek bir anlamı kalmıyor. Düşünsenize, Cypher tuzağı var, Cypher’ın olduğu yere doğru “Sıfır/Nokta” yeteneğini atıyorsunuz ve Cypher’ın sindirildiğini düşünerek hareket ediyorsunuz ancak sindirilen başka biri. Bütün planınız suya düşüyor, bu nedenle de kimi sindirdiğinizi bilmezseniz yeteneğin çok bir anlamı yok yani.”

Riot, 2. Bölümde Yoru ve Astra gibi iki zıt kutup Ajan yayınlamıştı, ancak 3. Bölüm ile gelecek olan KAY/O, oyuncular tarafından hemen kullanılacak ve Valorant metasına damgasını vuracak gibi görünüyor. 22 Haziran’da başlayacak olan yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments