1. Anasayfa
  2. VALORANT

TenZ, VCT İzlanda Öncesi Kendini Sakatladı!

TenZ, VCT İzlanda Öncesi Kendini Sakatladı!
0

Espor alanında sakatlanmalar daha az yaşansa da, profesyonel espor oyuncuları için vücutlarının en önemli parçası elleri ve parmakları. Tyson ‘TenZ’ Ngo’nun başına gelen görünmez kazada kendisi, sol elinin bir kısmını yaktı, hem de VCT İzlanda’ya 3 gün kala. Ancak Sentinels ve TenZ’in şanslı olduğu nokta, sadece sol elinin baş parmağının sargıya alınması gerektiği oldu. Böylece, sadece karakterinin zıplamaları ile ilgili problemler yaşayacaktır.

21 Mayıs Cuma günü TenZ, İzlanda’daki karantinasının ilk gününden kahvaltı hikayesi atarak güne başladı. Ancak bunun neredeyse hemen ardından, içinde sıcak su bulunan termosun fotoğrafını atan TenZ, sol elinin tamamına kaynar su döktüğünü yazdı.

TenZ, “Sanırım şanssızlık” Açıklaması

TenZ hot water insta story
@TenZofficial/Instagram

Daha sonra sargılı elinin de fotoğrafını paylaşan TenZ, “Sanırım şanssızlık” notunu da ekledi. Ancak bu görünmez kazadan da ucuz kurtulduğunu söylemek gerek. Kaynar sunun asıl zarar verdiği kısım baş parmağı değil de diğer parmaklarından herhangi biri olsaydı, Reykjavik’te yarışma hayallerine veda etmesi gerekebilirdi, çünkü solak olan TenZ, karakterini de sol elinin parmakları ile yönetiyor.

TenZ hot water tweets 2.jpg
@TenZofficial/Instagram

Maçların başlamasından çok kısa bir süre önce yaşanan bu olay, TenZ’in sadece zıplamasını etkileyecek gibi görünüyor. Bu da maçlar sırasında TenZ için çok büyük bir sıkıntı olmamalı. Baş parmağının boşluk tuşu üzerinde bir fotoğraf paylaşan TenZ, dalga geçerek “Bu boşlukçubuğu isabet kutusu çok çılgın olacak, zıplamalarımın üzerinde tam kontrole sahip olacağım” dedi. Durumla ilgili daha sonra kısa bir gelişme paylaşan TenZ “Sol baş parmağımı daha iyi hissediyorum, yanıklar çok sinir bozucu ve canımı çok yakıyor. Yarın ya da sonraki gün, parmağımın tamamen acıdan arınmasını bekliyorum.” dedi.

Sentinels’e, kadrodan çıkarılan sinatraa yerine yedek olarak transfer edilen TenZ’in takımın başarısındaki rolü tartışmasız ortada. Kendisinin sargılı parmağı ile, 24 Mayıs’ta başlayacak olan VCT 2. Aşama Masters Reykjavík’te neler yapabileceğini merakla bekliyoruz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments