1. Anasayfa
  2. VALORANT

TSM, Valorant Akademi Kadrosunu Duyurdu!

TSM, Valorant Akademi Kadrosunu Duyurdu!
0

Kuzey Amerika organizasyonu Team SoloMid, Çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre, eski Noble Valorant kadrosunu organizasyon bünyesine dahil etti. Böylece akademi kadrosunu da duyuran TSM, Valorant sahnesindeki alanını büyüttü.

Noble kadrosu daha önce, VCT NA 3. Aşama Challengers 1 açık elemelerinde, TSM’e karşı 2-1 galip gelerek dikkat çekmişti. Ancak 100 Thieves’e karşı mağlup olan takım, turnuvaya veda etmişti. Bunun ardından Noble, 9 Temmuz’da Valorant kadrosu ile karşılıklı olarak yollarını ayırma kararı aldıklarını duyurmuştu. Eski Noble kadrosu ise yeni bir organizasyon arayışına girmişti.

https://twitter.com/TSM/status/1428039783213780994?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1428039783213780994%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fvalorant%2Ftsm-sign-ex-noble-as-valorant-academy-team-1634346%2F

TSM Akademi kadrosuna dahil edilmelerinin ardından Aleko “Leviathan” Gebuniya, TSM’in ana kadrosundaki Taylor ‘drone’ Johnson’ın yerine geçti. Bu nedenle de akademi kadrosunda bir kişilik açıklık kalınca organizasyon, EZ5 takımından Carlo ‘Dcop’ Delsol’ı transfer etti.

Dexerto’ya konuşan TSM Akademi kadrosu ana koçu Andrew ‘aRubyz’ Seewer, yeni takım hakkındaki heyecanını şu şekilde dile getirdi:

“Yıllardır esporda olan insanlardan deneyim kazanmak için harika bir fırsat ve an. Amacımız, özellikle Kuzey Amerika’daki tüm gelecek vaat eden yetenekleri kullanarak, bir Valorant akademi takımının nasıl olması gerektiğine dair standartları oluşturmak ve akademi takımlarına örnek olmak.”

Yeni akademi kadrosu, çok kısa bir süre içeresinde organizasyon altındaki ilk Valorant maçına çıkacak! 18-22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek, 20.000$’lık ödül havuzu olan Nerd Street Gamers: Summer Championships turnuvasında oynayacak olan takımın rakibi, geçtiğimiz günlerde kadrosuna eski Version1 oyuncusu ve IGL’i Anthony ‘vanity’ Malaspina’ı dahil eden Cloud9 Blue olacak. Karşılaşma ile ilgili aRubyz şunları söyledi: “Bu, TSM FTX altındaki ilk turnuvamız olacak ve onları gururlandırmak istiyoruz.”

TSM Akademi Kadrosunun son hali şu şekilde:

  • usa flag Colin ‘Precision‘ O’Neill
  • usa flag Nathaniel ‘payen‘ Lopez
  • usa flag Timothy ‘frostyZK‘ Ly
  • usa flag Brandon ‘bdog‘ Sanders
  • Mexico Flag Carlo ‘Dcop‘ Delsol
  • usa flag Andrew ‘aRubyz‘ Seewer (Koç)
  • usa flag Austin ‘Apex‘ Copeland (Yardımcı Koç)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments