1. Anasayfa
  2. Diğer

Unreal Engine 5 Oyun İçi Demo Paylaştı

Unreal Engine 5 Oyun İçi Demo Paylaştı
0

Epic Games bugün Unreal Engine 5‘i duyurdu. Ancak Unreal Engine 5‘in yanında bir de oyun severler tarafından iple çekilen PlayStation 5 ile ilgili merak konusu olan grafikler gün yüzüne çıkmış oldu.

Epic Games, Unreal Engine 5 grafik motorunu duyurdu. Grafik motoru için tamamen PlayStation 5 üzerinden çalıştırılan bir teknik demo da yayınlandı. Tam 9 dakika uzunluğunda olan bu teknik demo, grafik motorunun gücünü gösterdiği gibi yeni nesil grafiklerin nasıl olacağını da gözler önüne seriyor.

Unreal Engine 5 14 1

Grafik motoru için Playstation 5‘te çalıştırılan Lumen in the Land of nanite isimli bir demo yayınlandı.Tek bir heykel için 60 milyon poligonun kullanıldığı bu demoda, bu heykellerden yüzlercesinin olduğu ve 60 milyardan fazla poligonun kullanıldığı alanlara da yer verilmiş. Yani teknik anlamda oldukça detaylı gözüken ve aynı zamanda akıcı oyunlar ile yeni nesilde karşılaşacağız.

TEKNİK DEMO;

WebTekno‘nun haberine göre; demoda, tanıtılan iki yeni teknoloji karmaşık dokular, animasyon ve ışıklandırmayla güzel bir sahne yaratıyor. Epic Games, Unreal Engine 5’i ve beraberinde bu yeni teknolojileri geliştiricilerin tasarım sürecinde zaman kazanmaları için kullanıma sunuyor. Epic Games’e göre Unreal Engine 5, geliştiricilerin el işçiliği ve animasyonla daha az uğraşmalarını sağlayan bir dizi araçla birlikte geliyor. Demo, muhteşem görünse de yazılımın geliştirici sürümünü göstermiyor ve video oyunu tasarlayan hedef kitlenin beğenip beğenmeyeceğini söylemek zor.

Unreal Engine 5 Highlights

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments