1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 1.11 Yaması Nihayet Geliyor

Valorant 1.11 Yaması Nihayet Geliyor
0

Bu haftanın başlarında Riot Games , başlı başına bir trajedi olan Valorant 1.11 yaması oyuncuların huzurunu sunmuştu. İlk olarak 27 Ekim’de uygulanan yama, hatalar ve performans sorunlarıyla büyük bir hezimet ile sonuçlandı fakat Riot Games; anında yaptığı hatanın farkına vararak sunulan yamayı anında geri çektiğini duyurdu.

2 Kasım pazartesi 19:00’dan sonra Türkiye sunucularına iniş yapması bekleniyor.

Kullanıcılar, FPS düşüşleri ve oyun donmaları ile karşı karşıya kalırken, bazı kullanıcılar Omen’in dumanından geçerken Sage buz küreleri ile sular altında kaldıklarını bildirdi. Yama, oyuncuların küçümsemesine rağmen o günün ilerleyen saatlerinde geri alındı.

1.11 Yaması, öncelikle, Valorant ve Icebox’taki ajanların listesine on üçüncü eklenecek olan Skye‘nin yeni beşinci haritasının eklenmesiyle duyuruldu. Güncelleme, Breach, Killjoy ve Cypher‘da küçük değişiklikler içeriyordu. Birkaç hata düzeltmesinin yanı sıra, güncelleme ayrıca solak görüş modeli, tur sonunda ekonomik ödüllerde değişiklikler, özel oyunlarda ‘tüm turları tamamla’ özelliği vb. güncellemeler ile gelmeyi başaracaktı.

Valorant 1.11 Yayın Tarihi ve Saati

Oyuncuların merakla beklediği açıklama geliştiriciler tarafından sonunda açıklandı.

https://esporgazetesi.com/valorant-1-11-yama-notlari-yayinlandi/

Riot Games, kritik hataları ve performans sorunlarını düzelttikten sonra en son yamayı tekrar dağıtmak için 02 Kasım’ı tamamladı. Yama başlangıçta Amerika’daki sunucular için Pazartesi günü saat 08: 00’de (PT) yayınlanacak. TÜRKİYE ,KR, JP, OCE & SEA ve EU, MENA & CIS’deki sunucular art arda 1.11 güncellemesini alacak.

Geliştiriciler, Skye’nin yama dağıtıldıktan hemen sonra hazır olacağını, Reaver görünümleri paketinin ise 03 Kasım’dan itibaren mağazadan satın alınabileceğini açıkladı.

https://esporgazetesi.com/reaver-skinleri-valoranta-geri-geliyor/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments