1. Anasayfa
  2. Espor

Valorant Espor’un bir Sonraki Aşaması Ignition Series Olacak

Valorant Espor’un bir Sonraki Aşaması Ignition Series Olacak
2

Riot Games, yeni çıkan VALORANT için espor sahnesi kurmanın bir sonraki adımı olan Ignition Series’i duyurdu.19 Haziran‘dan itibaren “eşsiz rekabet etkinlikleri” oluşturmak için 20’den fazla kuruluşla ortaklık kurduğu söyleniyor.

G2 Esports etkinliği başlatacak ve takımın sponsoru Red Bull etkinliğe destek verecek. Gelecek İgnition Series turnuvalarının Brezilya, Avrupa, Japonya, Kore, Latin Amerika, Orta Doğu, Kuzey Amerika, Okyanusya, Rusya, Güneydoğu Asya ve Türkiye’yi kapsayacağı söyleniyor.

G2 Esports CEO’su Carlos Rodriguez bir sürümde şunları söyledi: “VALORANT Ignition Series‘i açmaya ve eğlence dolu bir davetle G2 EU Brawls’ın başarısına devam etmeye hazırız. Riot ile ortaklığımız, Avrupa League of Legends topluluğunu bugünkü güç haline getirmeye yardımcı oldu ve LEC’nin başarısına katkıda bulundu, VALORANT için de aynısını yapacağımızdan şüphem yok.”

Valorant Ignition Series Schedule

Açık elemelerin, gösteri maçlarının ve en iyi oyuncularla yapılan davetlerin beğenileri muhtemelen olası varyasyonlardır. İgnition Series’in amacı “daha ​​organize bir etkinlik ahengiyle yarışmaları takip etmeyi kolaylaştırmaktır”.

Riot Games Esports Kıdemli Direktörü Whalen Rozelle, geliştirmeden bahsetti: “VALORANT‘ı küresel ölçekte sergileyecek bir program sunmak için oyun ve esporun en iyisini bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz. İgnition Series, en iyi ortaklarımızdan bazılarının yaratıcı potansiyelini ortaya çıkaracak ve VALORANT topluluğu için sıfırdan, otantik bir espor ortamı oluşturmamıza yardımcı olacak. ”

Riot Games’in VALORANT oyununun espora katılması uzun sürmedi, değil mi?

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammet Emin Maraş
Muhammet Emin Maraş
3 yıl önce

Güzel yazı olmuş elinize sağlık

Mustafa
Mustafa
3 yıl önce

Heyecanla bekliyoruz gümbür gümbür geliyor