1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Bazı Oyuncular Hakkında Hile Söylentileri

Valorant’ta Bazı Oyuncular Hakkında Hile Söylentileri
0

Orgless5 oyuncusu Baran “BR4N” Keçel, Kafalar Esports ile oynadıkları maçın ardından hile olduğu hakkında söylentiler ortaya çıktı. Rare Esports oyuncusu Mustafa “MACHINERIS” Sürer twitter üzerinden yaptığı paylaşımda oyuncunun daha önceki turnuvada şüpheli vuruşlarına yer verdi.

Ardından Kafalar Esports, durum hakkında sessizliğini bozdu. Kafalar Esports yönetimi oyuncunun bir an önce incelenmeye alınmasını istedi.

“Yeni bir NisaY vakası mı oluyor ?” sorusunu herkes sormaya başlamışken bir takım söylentiler de hilenin olmadığı yönündeydi. Salih “marqnue” Onaran twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda oyuncunun hile olmadığını ve videodaki aim kayma olayının; gözlemci bug’ından kaynaklandığını açıkladı. Daha sonra oyuncusu hakkında yapılan suçlamalara karşı sessziliğini bozan Orgless5 ekibinden de bir açıklama geldi.

Orgless5 Yonetiminden Aciklama 1

Yapılan açıklamayla Orgless5 ekibi MACHINERIS‘in maçı manipüle ettiğini savundu. Valorant Türkiye espor alemini karıştıran bu olayda kimin haklı kimin haksız olduğu şu an için net değil. Riot tarafı ise konu hakkında sessizliğini hala koruyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments