1. Anasayfa
  2. Diğer

Watch Dogs 2 Almayan Kalmasın

Watch Dogs 2 Almayan Kalmasın
0

Ubisoft, 12 Temmuz’da bazı büyük başlık duyuruları ve oyun açıklamaları ile gündeme damga vuruyor. Assassin’s Creed Valhalla görüntüleri ve şirketin gelecekteki yeni bilim kurgu battle royale oyunu Hyper Scape tanıtımı yapılacak. Ancak sunum sadece oyun sergilemekle kalmayacak: Ubisoft aynı zamanda tüm zamanların en iyi açık dünya oyunlarından birini ücretsiz verecek. Watch Dogs 2 ,Ubisoft Forward programı sırasında çok dar ve sınırlı denebilecek bir süre çerçevesinde ücretsiz olacak. Watch Dogs 2 oyununa 22:00-22.45 arasında ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Watch Dogs 2 Ücretsiz Nasıl Temin Ederim?

  • -UPlay hesabınıza giriş yapın, yoksa bir tane oluşturun.
  • -UPlay yayın etkinliğini takip edin.
  • -Yayını en az 1 dakika boyunca izleyin.
  • -Oyunu bir defa edindiğinizde daima size ait olacak.
  • Böylelikle kısa sürede de olsa 269 lira değerindeki Watch Dogs 2’yi ücretsiz olarak edinmek mümkün oluyor.

Watch Dogs 2

Oyun, San Francisco’daki hükümet karşıtı hack grubu DedSec’e bağlı bir hacker olan Marcus Holloway’ın siber talihsizliklerini takip ediyor. Bu hacker topluluğu, şehrin son derece gelişmiş ve çok ürkütücü olan ctOS gözetim sistemini devirmeye çalışıyor.

wtchdogs
Watch Dogs 2 ‘yi ücretsiz talep etmek için yaklaşık 45 dakikanız olacak.

Oyunun yaklaşık 20 saatlik hikayesi boyunca çeşitli soygun ve sızma tarzı görevleri planlamanız ve yürütmeniz gerekecek. Devlet binalarına erişmek için uzaktan bilgisayarları uzaktan kumanda edilebilen insansız hava araçları ve uzaktan kumandalı arabalar gibi yüksek teknoloji ürünü araçlar kullanacaksınız. Ve ana planınız nasıl düşündüğünüzü tam olarak ortaya koymadığında, bazı üçüncü şahısların yardımlarına başvuracaksınız.

Mr.Robot dizisiyle bağdaştırılabilen bu oyun, yürüyerek vey çeşitli taşıtları kullanarak keşfedeceğiniz genişleyen San Francisco şehri ile tamamlanmaktadır. Oyuncuların açık dünyada özgürce hareket edebilmesi de oyunu Grand Theft Auto 5’in “hacking” odaklı bir kardeşine dönüştürüyor bir nevi.

Rockstar’ın tüm zamanların en başarılı oyunlarından birine olan net benzerliklerine rağmen, Watch Dogs 2 Kasım 2016’da piyasaya sürüldüğünde zayıf bir başlangıç ​​yaptı. İlk incelemelerin çoğunluğu, oyunun sık sık teknik sorunlara ve sonunda ortaya çıkan animasyon hatalarına sahip olduğunu belirtti.

Watch Dogs 2 Ücretsiz.
Watch Dogs 2 – Hack zamanı !

Tek oyunculu hikaye modunun yanı sıra Watch Dogs 2, oyuncuların San Fransisco sokaklarında dolaşan diğer oyuncularla karşılaşabileceği ve ortak bir ortamda görevleri tamamlayabileceği çevrimiçi bir modla birlikte geliyor. Showd0wn gibi altı farklı rekabetçi çok oyunculu zorluk vardır. İkişerli olarak oluşturulmuş iki takım bulunur ve bir takım bilgileri çalmak için mücadele verirken diğer takım kendini bilgileri korumaya adar.

Watch Dogs 2 hiçbir zaman GTA 5 popülerlik seviyesine ulaşamamasına rağmen, Ubisoft Watch Dogs 2’nin Mayıs 2020’den itibaren 10 milyon kopya sattığını açıkladı. Şimdi, Watch Dogs: Legion’un yaklaşan lansmanı ile şirket, oyunculara devam filminin neler sunacağı hakkında bir tat vermek istiyor gibi görünüyor. Bu yüzden eğer çok yetenekli hackerlerin konu alındığı aksiyon filmlerindeymiş gibi hissedip baş rolü siz almak istiyorsanız bu akşamki fırsatı kaçırmamanızı öneririm !

m.donanimhaber

Oyunun Sistem Gereksinimleri

Minimum Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1 veya Windows 10 (Yalnızca 64 bit sürümler)

İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 6120 @ 3.5 GHz

RAM: 6 GB

Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 660 (2GB) / AMD Radeon HD 7870 (2GB), veya daha iyisi

Hard disk: 50 GB kullanılabilecek alan

Ses kartı: En son sürücülerle DirectX Uyumlu Ses Kartı

Çevre Birimleri: Windows uyumlu klavye ve fare / Microsoft Xbox One oyun kumandası / DualShock 4 oyun kumandası

Önerilen Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (Yalnızca 64 bit sürümler)

İşlemci: Intel Core i5-3470 @ 3.2 GHz / AMD FX 8120 @ 3.9 GHz

RAM: 8 GB

Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3GB) / GTX 970 (4GB) / NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB) or better / AMD Radeon R9 290 (4GB) veya daha iyisi

Hard disk: 50 GB kullanılabilecek alan

Ses kartı: En son sürücülerle DirectX Uyumlu Ses Kartı

Çevre Birimleri: Windows uyumlu klavye ve fare / Microsoft Xbox One oyun kumandası / DualShock 4 oyun kumandası

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments