1. Anasayfa
  2. Diğer

Among Us’da İsminizi Nasıl Görünmez Yapabilirsiniz

Among Us’da İsminizi Nasıl Görünmez Yapabilirsiniz
1

Among Us, diğer oyuncuları en ufak bir anda tanımlayabilmenin ve kazanmanın anahtarı olabileceği bir aldatma ve gizlilik oyunudur. Peki ya isminizi oyundaki diğer oyunculara görünmez kılmanın bir yolu olsaydı?

Among Us oyununda bir uzay gemisinde en fazla on oyuncu bulunur. Bunların dışında, mürettebatın herkesi öldürmeyi başaramadan önce bulup gemiden tekmelemeleri gereken bazı sahtekarlar var. Mürettebat arkadaşları, kazanmak için gemiye dağılmış görevleri eş zamanlı olarak yaparken, sahtekarın kim olduğunu anlamak için akıllarını kullanmak zorundadırlar.

among us invisible name 696x418 1

Oyundaki her oyuncu renkleriyle birlikte genellikle onları potansiyel bir şüpheli veya mürettebat arkadaşı olarak tanımlamak için kullanılan bir adla başlamalıdır. Oyunun adınızı boş bırakmanızı yasaklamasının nedeni budur. Ancak bazı oyuncular bunu atlamanın ve adınızı başkaları tarafından tamamen görünmez kılmanın bir yolunu buldular.

Peki bunu nasıl yapabiliriz;

Yapmanız gereken tek şey isminizi var olmasına rağmen herkes tarafından oyunda adınız yerine girebileceğiniz ve görünmez bir adla oyuna katılabileceğiniz Korece bir karakterdir.

  • Bu parantezlerin içindeki “Hangul Filler” karakterine tıklayın ve kopyalayın (ㅤ ㅤ ㅤ);
  • Oyunu başlatın.
  • Online’a basın.
  • Adınızı ekleyeceğiniz yere bunu yapıştırın.
  • Oyuna katılın.

Adınızı Among Us diğer kişiler için görünmez kılmak için yapmanız gereken tek şey bu. Dikkat edin, başkaları sizi tanımlamak için yine de renginizi kullanabilir ancak bu oynadığınız kişi için kesinlikle işleri biraz daha zorlaştıracaktır.

https://esporgazetesi.com/tesfed-roportaj/
TESFED

Kaynak; Talk Esport

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
bilmem kim
bilmem kim
3 yıl önce

bana yasak isim diyor