1. Anasayfa
  2. LoL

Worlds 2021 Kim Alır Tahmin Oyunu Geri Dönüyor!

Worlds 2021 Kim Alır Tahmin Oyunu Geri Dönüyor!
0

League of Legends sezon 11 Dünya Şampiyonası’nın başlamasına günler kaldı. Geçen sene olduğu gibi bu sene de bir tahmin oyunu göreceğiz.

Kim Alır?

Kim Alır oyunu Grup aşaması ile birlikte başlayacak. A, B, C ve D gruplarında bulunan toplam 16 takımın (Güncel 12, ön elemeden gelecek 4 takım ile birlikte) grup içerisindeki sıralamayı doğru tahmin etmeniz gerekiyor. Sadece bu değil, Playoff sıralamalarını da doğru tahmin etmeniz gerekiyor. Kazanılabilecek en yüksek puan olan 124 puana ulaşan katılımcılar 6 Ebedi kostümü (Pulsefire Ezreal, Çelik İntikam Miss Fortune, DJ Sona, Elementalist Lux, Ruh Bekçisi Udyr ve K/DA ALL OUT Seraphine) kazanacak.

Ödülün alınabilmesi için hesabın en az 20. seviyede olması lazım. Bu kostümlere sahip olunması durumunda ise turuncu öze çevirme imkanınız olacak. Ebedi kostüm kasası, Worlds 2021’in bitiminden 1 hafta içerisinde dağıtılmış olacak.

Puanlama, Akış ve Skor Tablosu

Skor Sistemi

Dünya Şampiyonası galibini şampiyona başlamadan önce tahmin etmek 20 puan kazandıracak. Grup aşamasından Eleme aşamasına çıkacak takımları doğru tahmin etmeniz halinde 2 puan, doğru sıraya yerleştirdiğiniz durumda ise 3 puan kazanacaksınız. 3 ve 4. sıra için yapılan doğru tahminler 2 puan kazandıracak. Tüm grubu doğru tahmin etmeniz durumda ise ekstra 2 puan kazanacaksınız. Böylece grup başına alınabilecek azami puan olan 16 puana ulaşacaksınız.

Eleme aşamasının Çeyrek finallerinde yapılan doğru tahminler 5 puan, yarı finallerde yapılan doğru tahminler ise 10 puan kazandıracak. Finali kazanacak takımı doğru tahmin etmeniz ise size 20 puan kazandıracak.

Bozuk Para Sistemi

Tahmin oyununu oynayamayacak kadar meşgulseniz bu sistem tam size göre. Bozuk para sistemi sizin yerinize rastgele tahminde bulunabilecek. Tüm tahminlerin doğru ya da yanlış çıkma ihtimali var. Tabi bunun bir cezası da var. Bozuk para size yardım edebilir ancak normalde kazanacağınız puandan daha az kazanmanızı sağlar.

Skor Tablosu ve Akış

Bu tablo sayesinde Riot arkadaş listenizdeki kişilerle skorlarınızı karşılaştırabileceksiniz. Kazanılan puanlar ile dereceli skor tablosunda Poro kümesinden başlayıp Baron kümesine kadar yükselebilirsiniz. Akış ile de seçimlerinizde ne kadar başarılı olduğunuzu tek bir yeden görebileceksiniz.

Tahmin oyununun ve 2021 Dünya Şampiyonası etkinliğinin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments