1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO Yama Notları Yayınlandı

CS:GO Yama Notları Yayınlandı
0

Valve yeni CS: GO güncellemesi için yama notlarını dün erken saatlerde yayınladı. Güncelleme bazı küçük ama oyuna etki edebilecek oldukça anlamlı değişimleri içeriyor.

Valve’den kesinlikle küçük bir güncelleme geldi ancak puan tablosu ve maç bekleme süresiyle ilgili bazı oyuncuların memnun olabileceği bazı değişiklikler bulunuyor.

Güncelleme Detayları

Yeni CS: GO güncellemesinde iki iyileştirme dışında yazacak pek bir şey yok. İlk olarak, maç sonu görüntülenen skor ekranında yetenek grupları gösterildiğinde hangi oyuncuların birlikte girmiş olduğunu görebileceğiniz yeni bir özellik getirildi.

İkinci iyileştirme tamamen bekleme süreleriyle ilgili. Temel olarak, maç bulmak için harcanan ortalama bekleme süresi son güncelleme itibariyle resmi oyun sunucularında bölgeye özel bir hal alıyor.

Bu küçük gelişme, daha küçük CS: GO topluluklarına sahip ülkelerde yaşayanlar için faydalı olabilir çünkü eskiden o bölgelerde bekleme süreleri yanıltıcı olabilmekteydi.

CS: GO Yama Notları

  • Maç sonu skor tablosu artık yetenek grupları ortaya çıktığında hangi oyuncuların grup olarak girdiğini gösterecek.
  • Resmi oyun sunucularında eşleşme bulmak için ortalama bekleme süreleri artık bölgeye özel bir hal alıyor.
  • İstemciden gelen Rcon bağlantısı artık eşzamansız olarak kurulacak.
  • Özel bir sunucuya bağlıyken Rcon adresi değiştirilemeyecek.
  • İstemcilerin diğer özel sunuculara rcon aracılığıyla bağlanmasına izin vermemek için bir “rcon_connected_clients_allow” ayarı eklendi.
  • Birkaç iyileştirme yapıldı.

Gördüğünüz gibi, özellikle ortalama bir oyuncu için yayınlanan yeni güncellemede pek bir şey yok.

Rcon” notları sunucu tarafı komutları içindir, bu nedenle bir sunucu çalıştırmıyorsanız bu komutlar sizi pek ilgilendirmiyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments