1. Anasayfa
  2. Diğer

Yerli Oyun İstasyonu Origame Station Duyuruldu

Yerli Oyun İstasyonu Origame Station Duyuruldu
0

Genç yaştaki iki yerli mühendisimizin kurduğu Origame şirketi, geliştirdiği ve içerisinde 500’den fazla ücretsiz oyun barındıran “Origame Station” uygulamasını oyun severlerle buluşturdu.

90’lı yıllardan günümüze insanların hunharca oynamaktan büyük keyif aldıkları bütün oyunları bir araya getiren yerli Oyun istasyonu Origame Station; Play Store mağazasındaki rakiplerine bir hayli alanda üstünlük sağlamış durumda. Bunların başında şüphesiz uygulama boyutu göze çarpıyor. Origame Station içerisinde bulunan 500’ü aşkın ücretiz oyuna rağmen telefonunuzda veya tabletinizde sadece 3 MB boyutunda yer kaplıyor. Bu özellik sayesinde hem mobil veri kullananlar için internet kotasını zorlamazken, cihazlarınızda da artık “Yeteri kadar depolama alanı yok!” hatası almaktan kurtuluyorsunuz.

Origame Station’un avantajları yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor. Yerli mühendislerin tasarladığı uygulamanın arayüzü birçok kullanıcı tarafından beğeniyle karşılanıyor. Bunun sebebi ise kullanıcıların uygulama içerisinde oturum açarak oyunları puanlayıp yorum yapabilmeleri ve favorilerine ekleyebilmeleri. Tıpkı Google Play Store gibi 500’den fazla ücretsiz oyun arasından beğendiklerinize yıldız verip düşüncelerinizi diğer oyun severlerle paylaşıyorsunuz. Bunun yanı sıra Origame Station, sürekli oynamaktan keyif aldığınız oyunları favorilerinize ekleyerek dilediğiniz zaman kolaylıkla ulaşabilmenize imkân sağlıyor.

uygulamaici
Mobil ve Tablet Görünümü

Origame Station 500’den fazla bedava oyunu bir araya getirirken kullanıcıların yaşamış olduğu problemleri de göz önünde bulundurmuş ve kullanıcının yüzlerce oyunun arasında kaybolup gitmesini engelleyecek arama özelliği ile kullanıcılar istediği oyunun adından sadece birkaç harf yazarak o oyuna ulaşabiliyor. Ayrıca uygulama, içerisinde Çoklu Oyuncu(Multiplayer), Nostalji, Strateji, Spor, Macera, Arcade, Yarış, Kız Oyunları, Simülasyon, Eğitici Oyunlar ve son yılların insanı adeta bağımlı yapan Hyper-Casual oyun türlerini kategori haline getirmiş. Böylelikle kullanıcılarının ilgi alanlarına göre beğeneceği oyunlara ulaşmasını daha da kolaylaştırmış oluyor.

500’den fazla ücretsiz oyunun bulunduğu istasyondaki oyunların bir kısmı orta yaş ve üzerine hitap etse de büyük çoğunluğu genç ve küçük yaştaki oyun severlerin ilgi duyacağı cinsten. Uygulamanın en güzel yanlarından birine değinmeden geçmek olmazdı. Tabi ki bu da ne yazık ki hayatımızın hemen her saniyesinde karşı karşıya olduğumuz reklamlar… Uygulama geliştiricileri reklamları öyle güzel dizayn etmişler ki asla kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde yalnızca 5 saniye reklam görüyoruz. Eğer “yok arkadaş ben bir tane bile reklam görmek istemiyorum” diyenlerdenseniz Origame Station tıpkı çocukluk yıllarımızdaki jeton sistemiyle çalışıyor. Uygulama siz her oyun oynadığınızda 1 jeton hediye ediyor ve bu jetonlar 1000 adete ulaşınca reklamları dilediğiniz gibi kapatabiliyorsunuz. Dilerseniz uygulama içinde de jeton satın almanız da mümkün.

Google Pixel 3 XL 6.3 inch Display 1440 x 2960 Screenshot 4
Arcade kategorisinden bir kesit

Bizler de Espor Gazetesi olarak iki girişimci mühendisimize başarılar diliyoruz ve şirketlerinin daha da değerlenip tüm dünyadan Türkiyemize döviz kazandırmaları sürecine tanıklık edeceğimiz günleri iple çekiyoruz. Hepimiz ilkokuldaki yerli malı haftalarında öğrendiğimiz gibi “yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı” düşüncesiyle yerli oyun, yazılım ve uygulamalara karşı hassas olup beğeni ve yorumlarımızla desteklemeliyiz.

Uygulamanın Google Play Store linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz…

google play badge

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments