1. Anasayfa
  2. LoL

Aphelios ve Yuumi 10.13 Yamasında Nerf Alacak!

Aphelios ve Yuumi 10.13 Yamasında Nerf Alacak!
0

Oynadığınız hemen her oyunda bu ikiliyi görmekten yoruldunuz mu ? Bu durum 10.13 yamasıyla değişebilir. Her iki şampiyon da son haftalardaki ciddi güç patlamaları ve seçilme oranının yüksek oluşundan dolayı ciddi nerf uygulamalarıyla karşı karşıya.

Aphelios’un tüm düşman takımını ele geçirdiğini ve sadece tekli derecelide değil profesyonel oyunlarda da galip geldiğini görmek son zamanlarda oldukça alışık olduğumuz bir manzara. TCL’deki ilk 2 hafta buna oldukça yakından ve güzel bir örnek. Zaten birden fazla nerf almış olsa da Aphelios oyunun tamamında olmasa da bot lanedeki en güçlü ve en baskın pick olmayı sürdürüyor. Önceki nerfler Aphelios üzerinde istenen etkiye sahip olmadığından, Riot Games Aphelious’un can çalmasını yeniden değiştirebilir.

Şu anda biraz fazla etkili olabilecek diğer şampiyonlardan biri Yuumi, tüm bölgelerdeki 10.12 yamasındaki gülünç yüksek yasak oranı ile açıkça belirtildi. 10.03 yamasında Yuumi’nin Q yeteneği olan sinsi atışın hasarı arttırıldıktan sonra ve E yeteneğinin sağladığı can miktarı da arttırıldıktan sonra Yuumi tekli dereceli ve profesyonel arenada görmeye çok alışılmış bir seçim haline geldi. Bundan dolayı Yuumi’de 10.13 yamasında Aphelios’un kaderini yaşayacak. 10.3 yamasında yapılan bazı buffların geri alınacağı düşünülmekte.

Ne yazık ki sadece Aphelios ve Yuumi’den bahsettik fakat nerf bekleyen sadece onlar değil!

Syndra,Ornn,Kalista ve Cassiopeia da 10.13 yamasında nerf dalgasından nasibini alabilir. Şu anda güçlü olan şampiyonlara gelecek nerflerin yanı sıra , Riot Games bazı şampiyonlara ihtiyaç duyulan güçlendirmeleri getirmeyi planlıyor. Bu listede eskiden profesyonel arenada görmeye alışık olduğumuz fakat bugünlerde göremediğimiz bazı şampiyonlar da var! Buff alması beklenen şampiyonlar tam olarak .Gnar, Ryze, Yorick, Vi, Nocturne, Lucian, Rakan.

Özellikle Rakan ve Lucian şu anda pek iyi durumda değil. Hatta Lucian şu an en düşük kazanma oranına sahip Adc ünvanına sahip.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments