1. Anasayfa
  2. VALORANT

Breeze, VCT Masters Reykjavík Harita Havuzuna Dahil Olmayacak!

Breeze, VCT Masters Reykjavík Harita Havuzuna Dahil Olmayacak!
0

Görünüşe göre, yeni tropikal haritamız Breeze’i, İzlanda’da oynanacak maçlarda göremeyeceğiz. Riot’un yaptığı açıklamada, haritanın çıkışının Challengers playofflarına denk gelmesi ve takımların İzlanda’ya yolculuk etmesi gereken süreyi göz önünde bulundurulunca, 4 haftanın yeni bir haritayı çalışmak için yeterli olmadığını belirtti.

Valorant’ın ilk uluslararası turnuvasında yeni bir haritanın kullanılma ihtimali, birçok kişi tarafından sorunlu bulunmuş ve sorgulanmıştı. Breeze, 2. Bölüm 3. Kısım’ın başında, 27 Nisan’da çıkmıştı. Bu nedenle de takımların haritayı çalışması ve stratejiler geliştirmesi için yeterli bir süresi olmamıştı. Bazı takımların hala İzlanda biletini almak için yarıştığı da göz önünde bulundurulursa, haritanın oynanmasının dezavantaj oluşturabilirdi.

Breeze İzlanda’da Yok!

Breeze‘in artık harita seçenekleri arasında bulunmaması ile beraber takımların son dakika strateji geliştirmelerine gerek kalmadı. Artık takımlar, hali hazırda bulunan haritalar üzerinde çalışıp İzlanda için hazırlanabilirler. Ayrıca, başka bölgelerin oyun tarzlarını incelemek için de zamanları var.

valorant breeze reveal map 1200x675 1
Breeze

Masters Reykjavík, 24 Mayıs’ta başlayacak ve 10 takım büyük miktardaki lig puanları için kıyasıya mücadele verecek. Böylece de, sene sonunda yapılacak Şampiyonlar Turu öncesi avantaj elde edebilecekler. Şimdilik İzlanda’ya gidecek takımların listesi şu şekilde: Sentinels, Version1, Team Liquid, Fnatic, NUTURN, Crazy Raccoon, and X10 Esports. Brazilya bölgesinden iki takımlık ve Latin Amerika’dan da 1 takımlık kota ise hala sahiplerini bekliyor!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments