1. Anasayfa
  2. VALORANT

Fire Flux Esports’dan İlk Ayrılık!

Fire Flux Esports’dan İlk Ayrılık!
0

Soyal medyayı bir süredir yoğun bir şekilde meşgul eden “Bit Scam Skandalı” hakkında her gün yeni bir gelişme daha yaşanıyor. Skandala karıştığı iddia edilen Fire Flux Esports bünyesindeki isimler hakkında Fire Flux Esports yönetiminden ilk hamle geldi. Sızan Twitch verilerinde ilk adını geçen isimlerden olan İbrahim “lurzy0y0” Sandıkçı ile yollarını ayırdığını duyuran Fire Flux Esports’un bünyesinde bulunan ve skandala karıştığı iddia edilen bünyesindeki diğer isimler için nasıl bir aksiyon alacağı ise merak konusu.

https://www.esporgazetesi.com/twitchte-bit-dolandiriciligi-bit-scam-nedir/

marqnue: “Hiçbir yaptırım uygulamayacağız.”

İlk sızdırılan veriler arasında adı geçen profesyonel oyuncu lurzy0y0, uzun süre boyunca sessizliğini korudu. Aynı şekilde takımı Fire Flux Esports‘tan da bir açıklama gelmedi. Taraftarlar ve topluluk tarafından takımın nasıl bir süreç izleyeceği büyük bir merak konusuydu. Fire Flux Esports erkek VALORANT takımının koçu olan Salih “marqnue” Onaran bu durum hakkında yorum yapan ilk isim oldu. Twitch üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında gelen sorulara “Hiçbir yaptırım uygulamayacağız. İbo benim kardeşim, zaten o bize her şeyi anlatıyordu.” şeklinde skandal bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamalar özellikle Fire Flux Esports taraftarlarında büyük bir tepkiye sebep oldu.

Bugün akşam üzeri İbrahim “lurzy0y0” Sandıkçı, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda takipçilerinden özür dileyerek takımdan ayrıldığını duyurdu.

https://twitter.com/lurzy0y0/status/1455564432139079683

Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden Fire Flux Esports, resmi kanalları üzerinden bir duyuru yayınladı.

Fire Flux Esports
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments