1. Anasayfa
  2. Twitch

Haziran Ayında Twitch’teki En Popüler 10 Oyun

Haziran Ayında Twitch’teki En Popüler 10 Oyun
0

Temmuz ayı başladığına göre, geçen ay Twitch‘teki en popüler oyunlara bir göz atalım.

1. League of Legends

LoL haziran
League of Legends

Riot tarafından geliştirilen Espor dünyasında muazzam bir takipçi kitlesi olan ve ücretsiz oynanabilen rekabetçi bir MOBA oyunu League of Legends büyük bir farkla twitch’te izlenen en popüler oyun olmaya devam ediyor.

Toplam Takipçi: 26.516.740

2. Fortnite

fortnite 2020 1
Fortnite Chapter 2 Season 3

Toplam izlenme süresi LoL’yi aşmasa da, Epic Games’in Battle Royale, sezon 3 lansman etkinliği “The Device” için eşzamanlı twitch izleyicilerin yeni bir rekoru kırdı.

Toplam Takipçi: 60.439.367

3. GTA V

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

San Andreas adındaki kurgusal bir şehirde tutunmaya çalışan üç kahramanın hikayesine odaklı bir modern suç destanı olan Grand Theft Auto V, çevrimiçi çok oyunculu GTA Online akışını twitch’te izlemek popüler bir seçim olmaya devam ediyor.

Toplam Takipçi: 35.605.235

4. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty Warzone
Call of Duty: Modern Warfare

Mevcut Call of Duty, dördüncü sezonu ile aramıza katılan Modern Warfare’ın kendisi ve giderek daha popüler olan Battle Royale modlarına uygun olan Warzone; düzenli olarak yeni içerik sağlamasıyla ilk 4’e girdi.

Toplam Takipçi: 6.575.138

5. Escape from Tarkov

EFT.Twitch
Escape from Tarkov

Escape from Tarkov, Haziran ayının ilk 5’te tamamlıyor ve erken erişim ve Betas’ın resmi olarak piyasaya sürülmeden önce hala harika oyunlar yapabileceğini gösteriyor.

Toplam Takipçi: 2.499.554

https://esporgazetesi.com/populer-turk-twitch-yayincilari/

6. Counter-Strike: Global Offensive

CSGO 2020
Counter-Strike: Global Offensive

Valve’in uzun süredir devam eden Counter-Strike serisi, listemizdeki altıncı sırada yer alıyor. VALORANT’ın en büyük rakibi olan, CS: GO’nun geliştiricileri haziran ayında oldukça az sayıda güncelleme yapmalarına rağmen büyük e-spor etkinlikleriyle CS: GO, VALORANT’da şu an için rahat bir üstünlük gösterdi.

Toplam Takipçi: 23.227.974

7. VALORANT

valorant 2020
VALORANT

Riot’un yeni FPS oyunun resmi yayınlandığı ilk ayında sıralamada yediye kadar çıkıyor. Rakamlar ileriye dönük olarak umut verici, yeni taktik nişancılık oyunu Valorant Twitch’te harika bir başlangıç yapıyor.

Toplam Takipçi: 5.150.268

https://esporgazetesi.com/gll-trovo-challenge-valorant-turnuvasi-basliyor/

8. Dota 2

Dota 2BP
Dota 2

Dota 2, Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası alt türünün öncüsü olan Warcraft III’ün özel bir senaryo etrafında şekillenen, resmi ve ücretsiz devamıdır. Listemizde sekizinci sırada Dota 2. “The International 10” için henüz kesin bir tarih belirlenmemiş olsa bile, yine de Battle Pass sezonu ve Twitch’teki zor Battle Pass seviyelerinden sonra flamalar ve oyuncular aynı şekilde devam ediyor. Haziran ayının sonuna doğru, 7.27 yaması ile önemli değişiklikler yapıldı.

Toplam Takipçi: 10.764.307

9. Minecraft

minecraft
Minecraft

İlk çıkışından dokuz yıl sonra bile Minecraft hala Twitch’e hükmetmek için büyük bir oyuncu ve hayran kitlesine sahip. Birbirinden daha fazla özel sunucu ile yenilikçi modlar ve görünüşte sonsuz tekrarlama potansiyeli Minecraft ilk 10’da kalıyor.

Toplam Takipçi: 22.713.738

10. World of WarCraft

World of WarCraft
World of WarCraft

Onuncu sıraya yeri sallanan MMO antik World of WarCraft hala eski ihtişamının bir kısmını tutabiliyor. Birçok oyuncu hala yaklaşmakta olan Shadowlands genişleme paketini bekliyor olsa da, Twitch’te en çok izlenen oyunlar arasında.

Toplam Takipçi: 7.440.386

Peki siz hangi oyunları oynuyorsunuz?

Bunlardan farklı mı? Yorumlarda buluşalım :)

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments