1. Anasayfa
  2. Twitch

Twitch’e yeni emote güncellemesi geliyor!

Twitch’e yeni emote güncellemesi geliyor!
0

En popüler canlı yayın platformlarından olan Twitch kuruluşunun 10. yılına özel bu zamana kadarki en büyük emote güncellemesini yapacaklarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre “Animasyonlu İfadeler” başta olmak üzere ,beta sürümüyle yayınlanacak olan “Takipçi İfadeleri”, ayrıca yayıncıların tüm ifadelerini saklayabileceği ve her seferinde silip yeniden yüklemek zorunda kalmadan grup içi ve dışında kolayca yer değiştirebilecekleri bir “İfade Kütüphanesi” ekleneceğini açıkladı.

Emote (Animasyonlu İfadeler) Güncellemesi

Twitch blogunda yayımlanan yazıya göre “Animasyonlu İfadeler” güncellemesinin bir kaç hafta içinde Twitch partnerlerine, 2021 yılı sonunda ise tüm içerik üreticilerine geleceği duyuruldu. Yayıncıların Kademe 1 Abonelik avantajlarına beş taneye kadar animasyonlu ifade ekleyebilecekleri ve özellik devreye girdiğinde kullanabilecek 6 standart animasyon belirtildi:

Gelen ikinci yenilik olan “Takipçi İfadelerinin” topluluğa yeni katılanlara sıcak bir karşılama yapılması için hazırlandığı açıklandı. Bu yeni ifade grubu ile yayıncılar, kanallarını takip etmeye başlayan yeni kullanıcılara bedelsiz ifadeler sunarak topluluklarını büyütebilecekleri belirtildi.

twitch takipci ifadeleri

Diğer bir güncelleme detayı olan “Kütüphane” yayıncıların gelen bütün yeni ifadeleri kolayca bulabilmeleri için tasarlandı. Ayrıca, yayıncıların tüm ifadelerini saklayabileceği ve her seferinde silip yeniden yüklemek zorunda kalmadan grup içi ve dışında kolayca yer değiştirebilecekleri bir alan istediklerine dair geri bildirimler aldıklarını ve buna cevap olarak bu yeniliğin getirildiği belirtildi.

Emote
Twitch’e eklenen yeni Emote grupları

Bunun yanında blog yazısında “Twitch‘in ve daha da önemlisi topluluğumuzun 10. yaşı şerefine planladığımız daha bir sürü şey var, resmi 10. Yıl kutlamaları ile ilgili duyurular için bizden ayrılmayın” mesajı paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments