1. Anasayfa
  2. Espor

League Of Legends Oyuncu Raporlama Rehberi

League Of Legends Oyuncu Raporlama Rehberi
0

League Of Legends oyun dünyasında ki konumunu korumak konusunda son derece başarılı. Bunun sebebini Riot games şirketinin yaptığı hamlelere bağlıyorum. Oyunu geliştirmek ve yenilikler getirme açısından çok başarılı bir şirket olduğunu hepimiz biliyoruz, fakat oyuncular her oyunda olduğu gibi League Of Legends oyununda da sorunlar yaşayabiliyor.

Bu reklam alanını aktif et!

Bizde Eporgazetesi ekibi olarak, siz oyun severlerin oyun zevkini arttırmak için içerikler üretmeye devam ediyoruz. Hadi çok geçmeden oyuncu raporlama sisteminin nasıl çalıştığına ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiği gibi bir çok soruya cevap arayalım!

Ekran Resmi 2020 08 26 05.34.54

Raporlama Sistemi Yapay Zeka Tarafından Kontrol Ediliyor!

Riot Games şirketinden edindiğimiz bilgilere göre; oyunun raporlama sistemi yapay zeka tarafından kontrol ediliyor bunun sonucunda biz oyun severlere büyük iş düşüyor.

ChampSelectReporting3

Genelde oyuncular karşıdaki oyuncuya sinirlenip raporlama seçeneğindeki tüm kutucukları işaretliyor fakat bu yanlış bir eylem. Yapay zekanın raporunuzu analiz edebilmesi için karşıdaki oyuncunun sadece yaptığı hataları işaretlemeniz gerekiyor. Mesela; siz’e bir oyuncu size hatanız yüzünden hakaret etti ve sizi aşağıladı, bu yüzden sizin Küfür/Hakaret kutucuğunu işaretlemeniz gerekiyor. Aksi halde alakasız bir kutucuk işaretlerseniz yapay zeka bunu anlamakta zorluk çekiyor. Yani ne hata yaptı ise onun bulunduğu kutucuğu işaretlemeniz gerek. Açıklama kutucuğuna ise olayın kısaca özetini yazarsanız yapay zekanın anlamasını kolaylaştırabilirsiniz.

Bu eylem sebebi ile raporunuzun onaylanma ihtimali yükselip daha keyifli bir oyun keyfi yaşayabilirsiniz. Eğer daha çok sitemizde bu tür içerikler görmek istiyorsanız yazımızı beğenip bizleri takipte kalmayı unutmayın!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments