1. Anasayfa
  2. Diğer

PewDiePie 110 Milyon Aboneye Ulaşan İlk Youtuber Oldu

PewDiePie 110 Milyon Aboneye Ulaşan İlk Youtuber Oldu
0

YouTube’u düşündüğünüzde genellikle platformun yüzü olarak akla gelen tek bir içerik oluşturucu vardır ve bu da PewdiePie’dir. Video içerik üreticisi PewDiePie, diğer içerik oluşturuculardan daha fazla abonesi var ve kanalının büyümesi yakın zamanda yavaşlayacak gibi görünmüyor. YouTube devi, platformda bir başka kilometre taşına daha ulaştı ve bir kez daha bunu başaran ilk kişi o.

dddd

29 Nisan‘da PewDiePie, resmi olarak YouTube’da 110 milyon aboneye ulaştı ve inanılmaz bir kilometre taşına daha ulaştı. 110 milyon abonelik kesinlikle 100 kadar önemli olmasa da inanılmaz bir başarı olmaya devam ediyor. PewDiePie’nin son üç yılda kazandığı abone sayısına inanmak zor.

T Serisi yarışı başlamadan hemen önce, Felix 60 milyondan fazla aboneye sahipti. Yarışı kaybetmesine rağmen, abone sayısı neredeyse ikiye katlandı ve artmaya devam ediyor. Şimdi bu sayıya ulaştı, PewDiePie’nin kanal büyümesi ne zaman azalacak? Kesinlikle T Serisi yarışında bir zamanlar olduğu kadar abone kazanmasa da, abonelik sayısı her ay bir milyonun üzerinde artmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments