1. Anasayfa
  2. VALORANT

Profesyonel CS:GO Oyuncusu s1mple’ın Valorant Hesabı Banlandı!

Profesyonel CS:GO Oyuncusu s1mple’ın Valorant Hesabı Banlandı!
s1mple Profesyonel CS:GO
0

CS:GO’da adından sıkça bahsettiren ve AWP yetenkleri ile insanları hayrete düşüren, NaVi‘nin efsanevi Profesyonel CS:GO oyuncusu Oleksandr “s1mple” Kostyliev, son zamanlarda yayınlarında Valorant oynamaya başlamıştı. Kolay bir şekilde Radyant‘a yükselen s1mple, attığı Tweet ile oyundan banlandığını açıkladı. Profesyonel CS:GO Oyuncusu s1mple, belli bir süre Valorant dereceli oyun oynamaktan uzak kalacak.

Bu tweetin ardından paylaştığı diğer bir tweet ile RiotSupport’u etiketleyip, kendisinin hileci olmadığını belirtti.

Fanlar, Profesyonel CS:GO oyuncusu s1mple’ın geçici banının kendisinin dereceli oyunlarda sıkça rapor edilmesi olabileceğini söylenirken; s1mple, son yamalar ile beraber gelen, hileye karşı daha ciddi ve hızlı yaptırımların kurbanı olmuş olabilir. Ayrıca s1mple’da, oyunda çok iyi olması nedeni ile karşı takım tarafından rapor edildiğini düşündüğünü belirtti.

Bazı insanlar ise, kendisinin Vanguard tarafından banlanmadığını söylüyor. Normalde Vanguard tarafından banlanan oyuncular, oyunun bütün modlarından men ediliyor. Ancak s1mple’ın da belirttiği üzere, kendisi sadece dereceli oyun oynayamıyor. Bunun nedeninin de 2.05 yaması ile gelen ses chat banı olan oyuncuların dereceli oyun oynamaktan men edilmesi olduğu tahmin ediliyor. Birçok kişi de s1mple’un oyunlarda sıkça AFK kaldığı ve ses chatini kötü yönde kullandığını doğruluyor.

Banın arkasındaki sebep hala tam olarak bilinmese de; oyun geliştiricilerinden Riley Yurk, s1mple ile iletişime geçti. Yardım teklif eden Yurk, s1mple’dan oyun içi adı ve kodunu talep etti. Bunun üstüne de, yine aynı gün içinde s1mple, Twitter üzerinden Valorant banının açıldığını açıkladı.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments