1. Anasayfa
  2. LoL

Red Bull Solo Q 2021 Başlıyor

Red Bull Solo Q 2021 Başlıyor
0

Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q, 2021 yılının en iyi oyuncusunu bulmak ve oyunun dengesini değiştiren anın heyecanını yaşatmak için geri döndü. Amatörden profesyonele her oyuncunun katılımına açık olan Red Bull Solo Q heyecanı, 1 Ekim’de kayıtların açılmasıyla start aldı. 17 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında 7 çevrim içi eleme ve 6 Kasım’da İstanbul ile Ankara olmak üzere 2 de çevrim dışı şehir elemesinde rakiplerini alt eden 16 oyuncu, Play-Off turuna katılma hakkı kazanacak. 12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek dev final ile Red Bull Solo Q 2021’in en iyi düellocusu belli olacak.

Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası RedBull Solo Q, 2021 yılının en iyi oyuncusunu bulmak ve oyunun dengesini değiştiren anınheyecanını yaşatmak için geri döndü. Oyuncuların vazgeçemediği League Of Legends’da üstkoridorun şampiyonunu belirleyecek olan Red Bull Solo Q turnuvası, 1 Ekim’de kayıtlarınaçılması ile start aldı. 17 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında 7 çevrim içi eleme ve 6 Kasım’daİstanbul ile Ankara olmak üzere 2 de çevrim dışı şehir elemesinde rakiplerini alt eden 16oyuncu, Play-Off turuna katılma hakkı kazanacak.

Play-Off turunu da başarılı bir şekildegeçen 8 düellocu, 12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek dev Türkiye Finali’nde 2021yılının şampiyonu olmak için mücadele verecek. Red Bull Solo Q Dünya Finali ise 2 – 4 Aralıktarihleri arasında Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenecek. En iyi Solo Q oyuncusununbelirleneceği finallere Türkiye şampiyonu direkt olarak katılacak. ‘1v1’ League Of Legendsefsanesi olmak isteyen oyuncular, Yapı Kredi Play, TurkNet ve AGON by AOC partnerliğindegerçekleştirilen Red Bull Solo Q’ya katılmak için http://redbull.com/soloq adresinden başvuruyapabilir.

Red Bull Solo Q: En iyiler ‘Vadi’nin Ustaları’ turnuvasında kozlarını paylaşıyor!

Türkiye’nin en iyi ‘1v1’ League Of Legends düellocusunun belirleneceği Red Bull Solo Q heyecanının yanı sıra profesyonel oyuncular da şampiyon olmak için mücadele verecek.League of Legends arenasında Türkiye’nin en ünlü isimleri, dört gün boyunca lig formatındakarşı karşıya gelecek. İlk dört sırayı alan profesyonel oyuncular Red Bull Solo Q TürkiyeFinali’nde şampiyonluk mücadelesi verecek. Red Bull Solo Q – Vadi’nin Ustaları mücadeleleri13 Ekim, 20 Ekim, 27 Ekim ve 3 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Tüm maçlar Red BullTürkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments