1. Anasayfa
  2. VALORANT

SuperMassive Blaze Büyük Finalde

SuperMassive Blaze Büyük Finalde
0

Temsilcimiz SuperMassive Blaze, kazananlar finali maçında cNed‘li Acend’la karşılaştı. Çok çekişmeli geçen maçın gülen tarafı 2-1 ile temsilcimiz SuperMassive Blaze oldu. Böylece SMB, büyük finale adını yazdırarak Berlin’de seri başı olmayı garantiledi.

Heyecanı eksik olmayan maçın ilk haritası Acend’ın seçimi olan Bind’tı. İlk anından son anına kadar Acend’ın üstünlüğü ile geçen Bind haritası 13-6 ile sonlandı. İkinci harita Split’e geldiğimizde ise işler tam tersine döndü. SuperMassive Blaze kendini bulduğu Split haritasını 13-5 kazanarak seriyi karar maçına taşıdı.

Karar haritası olan Haven başa baş geçen mücadeleye sahne oldu. Maçın ilk haritası 6-6 ile bitti. Özellikle anti-eco roundlarında SuperMassive Blaze ne kadar sıkıntı yaşasa da kaptan pAura’nın üstün performansı maça damga vurdu. İkinci yarıda ağırlığını koyan SMB maçı 13-10 seriyi de 2-1 kazanan taraf oldu. Tecrübeli oyuncu pAura 29 kill katkısıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

Maçtan sonra röportaja katılan Turko şunları söyledi: “Dün çok yoğun bir gün geçirdik. Vize işlemleriyle uğraştık. Yorgunduk. İlk haritayı verdikten sonra kendimize geldik. Ayrıca rakibin yaptığı bazı hareketler de bizi hırslandırdı. Bundan sonraki hayalimiz ise Berlin şampiyonluğu.”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments