1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Maçlara Yeni Format Ekleniyor

Valorant’ta Maçlara Yeni Format Ekleniyor
0

Geliştiriciler , 7 Temmuz’da Valorant 1.03 güncelleme düzeltme eki notunda , yenilenen Dereceye alınan notu içerecek şekilde bir değişiklik yaptılar. Yeni yama için orijinal yamayı yayınladıktan birkaç saat sonra geliştiriclerden yeni bir açıklama geldi. Ürün Müdürü Jared Berbach, Riot’un “Uzatma/ Oyun Sonu’nun sıralamada çalışma şeklini değiştireceğini söyledi.

valorant haven

Riot Games, Valorant’ın Rekabetçi modlarına iki kazanma kuralı içeren yeni bir “Endgame” formatı uyguluyor ve aynı zamanda sıralı maçların berabere bitmesi için fırsat tanıyor.

Şirket, maçın bir kazananı belirlemek için ekstra turlara ihtiyaç duyması halinde, her iki takımın da taraf değiştirmesine izin verecek olan format hakkında daha fazla bilgi verdi.

https://esporgazetesi.com/valorantta-maglubiyeti-kabullenme/

Riot, güncellenen yama notlarında, “Rekabetçi maçlar, oyunun berabere bitip bitmeyeceği veya bitirilip bitmeyeceği konusunda otomatik oylarla yeni bir kazan-kazan fazla mesai formatına sahip,” dedi.

valorant ascent

Bu yapıda, “takımlar 2 tur yükselerek maçı kazanana kadar takımlar saldırı ve savunma turlarını değiştirecekler.” Her tur takımları sağlıklı 5000 krediye ve Acentelerinin nihai yeteneklerinden dört puan uyandıracak.

Uzatmalar da hala bir kazananı belirlenmedi ise, lobi ya beraberlikle sona erecek ya da iki tur daha çakacak.

Oylama sistemi mevcut maçla birlikte gelişecek yer: bu oylama ilk ortaya çıktığında, bir beraberlikle maçı bitirmek için 10 oyunculu lobide en az altı oy gereklidir. İkinci oylamada, oyunu beraberlikle bitirmek için sadece üç oyuncuya ihtiyaç duyulacak. Son olarak, üçüncü oylamada ve benzeri durumlarda maça çıkmaza girmek için sadece bir oyuncuya ihtiyaç vardır.

https://esporgazetesi.com/valorant-in-gelecegi-hakkinda-aciklamalar/
111

Bir Valorant oyununun tamamlanması yaklaşık 30-50 dakika sürüyor . Bu nedenle, Riot ayrıca bazı oyuncuların bir uzatma için ardışık girişimlerde bulunamayacakları veya lobinin sadece aramak istediği durumlarda bir güvenlik ağı ekleyecektir.

Oyuncular berabere bitirebilirler ancak asla kaybetmezler” dedi.

Riot’un bunu gelecekte Derecelendirilmemiş veya LTM’ler gibi diğer modlara da uygulayıp uygulayamayacağı belli değil, ancak bu, Valorant’ın betadan beri canlı olan en iyi bir fazla mesai formatı hakkındaki topluluk geri bildirimlerine doğrudan bir cevap oldu.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments