1. Anasayfa
  2. VALORANT

16. Ajan Hakkında İpuçları

16. Ajan Hakkında İpuçları
0

28 Mayıs’ta Riot tarafından yayınlanan “Ajanların Durumu” haberinde, yeni ajan ile ilgili bir görsel ipucu olarak kullanılmıştı, ve 3. Bölüm’de oyuna yeni gelecek olan 16. ajan ekleneceeğinin de haberi verilmişti. Valorant topluluğu, kısa bir süre içerisinde bu logonun, şu an aktif olan Savaş Bileti’nin (Birlik: 3. kısım) 48. aşamasındaki “Sistem Sıfırlaması” kartı ile aynı olduğunu fark etti.

Ajanların Durumu
Ajanların Durumu – Mayıs 2021 haberinde yayınlanan görsel – Data_Transfer
sistem sifirlamasi karti edited
2. Bölüm 3. Kısım Savaş Bileti, 48. seviye kartı

Geliştirilen bazı teorilere göre yeni ajanımız, Breeze haritasında A bomba alanında bulunan teleport aracılığı ile Valorant Protokolü’ne katılacak. Yeni sızdırılan görsellerde, yukarıdaki geminin içerisinde bulunan teleport”un aktifleştiğini görmemiz mümkün. Bunu Yoru’nun gelmesi ile değiştirilen, Icebox haritasının A bomba alanındaki değişikliğe benzetebiliriz. Yoru gelmeden önce yukarıda, koruma haznesi içinde bulunan Samuray Zırhı, Yoru’nun gelmesi ile değiştirilmiş, Samuray’ın maskesi çalınmış ve patlama efekti verilmişti. Breeze fragmanında zaten bu teleportu aktif olarak görmüştük, ancak oyun içerisindeki haritada henüz açık değildi.

breeze teleport
breeze target locked

Bu teleport, Bind haritasında gördüklerimize kıyasla daha uzun ve büyük. Bunun da kendisinin hem daha eski hem de sadece yerel şekilde çalışmadığını gösterdiği düşünülüyor. Yeni ajanımızın, teleport sistemini inşa eden Valorant Protokolü çalışanı olduğuna inanılıyor; kendisinin Breeze’de yaşadığı, hatta arka planda gördüğümüz malikanenin (Wolf Mansion) sahibi olduğu düşünülüyor. Bu ayrıca, Savaş Bileti kartını da açıklar nitelikte, çünkü ajanımızın sembolü, Radyanit enerjisi ile çalıştırılan teleport sisteminin içerisine yerleştirilmiş.

16. Ajan Özellikleri: Rakiplerin Yeteneklerini Kullanmasını Engellemek!

Bu yeni ajanın oynanışı, silahınıza güvenmeniz gereken anlar oluşturmaya dayalı.” Buradan yola çıkaran oyuncular, yeni ajanın, rakip ajanların yeteneklerini kullanmalarına izin vermeyeceği kanaatine vardı (Overwatch Sombra gibi).

16. Ajan
16. Ajan

Valorant 1. Yıl Etkinlikleri için yayınlanan haberde de yeni ajanımıza dair şifreli bir tanıtım yayınlandı. Görselde, bazı ajanlarımızın adlarının üstü çiziliyken, alttan B–TAN harflerini görmek mümkün. Bunun Bhutan‘ı temsil ettiğine inanılıyor. Bu da demek oluyor ki yeni ajanımız; Thimphu, Bhutan’da bulunan Haven haritası kökenli. Ve düşünülene göre, Breeze haritasındaki teleport aracılığı ile gelecek.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments