1. Anasayfa
  2. VALORANT

Ajanlara Özel Yetenek Profilleri Geliyor!

Ajanlara Özel Yetenek Profilleri Geliyor!
0

Uzun süredir VALORANT oyuncuları tarafından istenen, ajanlara göre özel yetenek profili yapma özelliği, dün sızdırılan bilgilere göre yakın bir zamanda oyuna gelecek!

Topluluğun bir süredir yakındığı, ajanlara göre tuş atamalarını değiştirme problemi sonunda çözüme kavuşacak gibi görünüyor. Daha önce Overwatch’ta da uygulanan özelliğin benzeri Valorant‘a gelirse işler oldukça kolaylaşacak. Böylece artık oyun öncesi seçtiğiniz ajana göre tuş atamalarını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız.

Bu değişiklik yapılırsa, oyuncuların deneyiminde büyük ölçüde bir artış olacak. Her ajan için önceden atayacağınız tuş profilleri, ajanı seçtiğiniz an otomatik olarak oyununuza etki edecek. Yani X tuşunuz Raze için Ulti tuşu iken Killjoy için Taret tuşunuz olabilecek.

Ancak bu bilgi şimdilik sadece sızdırılmış bir bilgi, yani Riot tarafından resmi olarak açıklanmadı/doğrulanmadı. Bu nedenle de ne ne zaman geleceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak 3. Bölüm 3. Kısım içerisinde gelmeyeceği düşünülen özelliğin en yakın 4. Kısım’la beraber –Ocak 2022 civarı– oyuna eklenmesi bekleniyor!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments