1. Anasayfa
  2. Röportaj

Masters Yarı Final Maçı Sonrası sterben ile Röportaj Yaptık

Masters Yarı Final Maçı Sonrası sterben ile Röportaj Yaptık
0

Futbolist vs Rare Esports yarı final karşılaşmasında göstermiş olduğu oyun zekasıyla gözlerimizi büyüleyen Emre “sterben” Demirci , maç sonu Espor Gazetesi’ne konuştu.

1) First Strike’tan sonra bir kez daha adınızı büyük finale yazdırdınız. Takım olarak hisleriniz neler?

“Finale çıktığımız için mutluyuz ve daha fazla hırslıyız.”

2) İlk harita olan Haven haritasını rahat ve farklı bir skorla kazandınız. Ascent haritasının Futbolist’in seçimi olduğunu ve Rare Esports’un Ascent’te daha önceki karşılaşmalarında sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Bu sebeplere rağmen Futbolist saldırıda baya zorlandı ve 4-8 geriye düştü. Bunu bekliyor muydunuz? ve comeback başarısı için neler konuşuldu o an?

“4-8 gibi bir skorla geriye düşmeyi beklemiyorduk. Ama defansımızın güçlü olduğunu bildiğimiz için içimiz rahattı. Comeback atabileceğimizi biliyorduk.”

3) 4 pistol round’un 3’ünü kazandınız. Daha önce marqnue pistol roundun önemi hakkında çokça konuştu. Ve gerçekten de pistol round’un kazanılmasından sonra 1 tam buy round’un da kazanılmasıyla 4-8’lik skor 9-8’e kadar ulaştı. Pistol roundlar’da Futbolist oyuncuları diğer roundlara göre daha mı fazla odaklanıyor?

“Marqnuenin dediği gibi pistol roundları çok önemli ve biz pistol roundlarımız üzerine çok durduk. Şuan pistol roundlarda ki kazanma oranımız çok yüksek.”

https://www.esporgazetesi.com/sterben-in-valorant-oyun-ayarlari/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments