1. Anasayfa
  2. Röportaj

Özgür “woxic” Eker Sorgu Odasında!

Özgür “woxic” Eker Sorgu Odasında!
0

Woxic, Türk CS:GO tarihinin tartışmasız en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen isimler arasında yer alır. CS:GO kariyerine 2012 yılında HWA Gaming takımında başlayan woxic: Dark Passage, HellRaisers, mousesports ve Cloud9 gibi büyük takımların formasını giydi.

woxic asia mvp

Mousesports’ta forma giyerken takımına: ICE Challenge 2020, ESL Pro League Season 10 ve CS:GO Asia Championships 2019 şampiyonluklarını getirdi. Hatta 2019 Asya Şampiyonası’nda En Değerli Oyuncu seçilerek, kariyerinin ilk MVP ödülünü aldı.

Ayrıca woxic, HLTV tarafından her yıl düzenlenen “Yılın En İyi 20 Oyuncusu” listesinde 2019 yılında kendine 12. sırada yer buldu. Bu kadar kısa bir zaman içerisinde kariyerine sığdırdığı başarılara ek olarak dik duruşu ve ilk günden bu yana koruduğu sevecen tavrıyla ülkemiz espor severlerinin gönüllerinde taht kurmasına sebep oldu.

Bu haftaki sorgu odası konuğumuz Özgür “woxic” Eker, instagram takipçilerimizden gelen yüzlerce sorunun arasından seçtiğimiz 10 tanesini cevapladı. İşte cevaplar;


1) Hayatının bu yönde şekillenmesindeki dönüm noktası neydi? @ozturk_galip55

“Darkpassage takımı kadrosunu kapattıktan sonra fpl yayınları yaparken bana Hellraisers takımından teklif gelmesi oldu diyebilirim.”


2) Çok zorluklar yaşadın, hiç vazgeçmeyi düşündün mü? Düşündüysen sonrasında nasıl toparlandın? @omeralidil

“Tabii ki, bazen yeter artık dediğiniz anlar oluyor ama eğer içinizde o başarılı olma hırsı var ise ne olursa olsun, düşsen de kalkabiliyorsun. Zaten bunlar içinde yoksa toparlayamıyorsun hiç


3) Aldığın takım tekliflerini neye göre değerlendiriyorsun? @anil.eranil

“Hayatımı hangi yönde etkileyeceği, takımın içerisinde kimler olduğu, ne kadar iyi oynadıkları, klübün profesyonelliği ve büyüklüğü ve son olarak tabii ki maaş. “


4) Önümüzdeki 5 sene için hedeflerin neler? @yusufardacavga

“Espordan devam etmek istiyorum ve gittiği yere kadar cs den devam etmek istiyorum, daha fazla başarılı olmak istiyorum fakat günümüzde adım adım yaklaşan büyük Valorant dalgasını biliyorsunuz, olur da bir gün turnuvalar azalır cs de ki market azalır o zamanda herkesin yapacağı gibi Valoranttan devam edebilirim ama önümüzde ki yakın tarihler için hedefim sadece CS ve bununla beraber antrenman/turnuva dışı yayın açıp izleyicilerime bir şeyler öğretebilmek olacaktır.”


5) Oyundan kazandığın ilk parayla ne yaptın? @theheasanbasr1

“Sanırım ilk kazandığım zaman yaşım çok küçük olduğu için aileme vermiştim, ne desem yalan olur. “


6) CS:GO’da en mutlu olduğun an hangisiydi? @chinaviruss11

“Esl pro lig ve mvp ödülü aldığım Asia Championship turnuvaları olabilir ve dolaylı yoldan o başarılarla beraber Dünyanın en iyi 12. Oyuncusu seçilmiştim 2019 yılında bunlar benim için kariyer hedeflerimden bazılarıydı ve tek bi tanesini söyleseydim diğer güzel anıya haksızlık olacaktı :)”


7) Espor hayatında keşke yapmasaydım dediğin bir şey var mı? @__mustafaisgor__

“Sanırım yok.”


8) Kazanmayı en çok arzuladığın karşılaşma hangisiydi? @mojeturska

“EPL10 vs Astralis”


9) Şu ana kadar oynadığın takım arkadaşların arasından en iyi uyum sağladığın kişi kimdi? @berdan2k

“ISSAA”


10) Sen dahil efsane bir takım kuracak olsan bu kadroda kimler olurdu?  @akn.yldz14

“Karrigan – woxic – ropz – s1mple – zyw00


Özgür “woxic” Eker’e röportaj teklifimizi kabul ettiği için Espor Gazetesi olarak teşekkür eder, espor kariyerinde başarılar dileriz.

https://www.esporgazetesi.com/espor-sektorunden-woxic-ne-kadar-kazandi/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments