1. Anasayfa
  2. Röportaj

Papara Uygulama İçi Ödemeler Lideri Emre Güngör ile Röportaj Yaptık!

Papara Uygulama İçi Ödemeler Lideri Emre Güngör ile Röportaj Yaptık!
0

Papara’nın oyuncularla ilgili projeleri neler?

Yakın zamanda duyurduğumuz ve çok keyif aldığımız yayıncı bağışı özelliğimiz var. Twitch yayıncıları artık çok geniş kitlelere hitap ediyorlar, biz de Papara olarak “Oyun varsa Papara” sloganıyla girdiğimiz oyun dünyasına yatırım yapmak istedik. Çok da keyifli bir iş ortaya çıktı. Çok basit bir şekilde yayıncı, Papara üstünden bir yayıncı hesabı açıyor ve bir QR kod oluşturuyor. O kodu yayın ekranına yerleştirdiğinde Papara kullanıcıları kodu okutarak yayıncıya çok rahat bir şekilde bağış gönderebiliyorlar. 10.000’e kadar yayıncı da bu uygulamayı kullanıyor şu anda.

Yayıncı hesabı açabilmek için bir gereksinim var mı?
Başlangıçta Twitch hesabı olan herkese kapımız açık olacak ama sonrasında belli kriterlerimize uyduğu sürece tüm yayıncıları destekleyecek bir platform Papara.

Sadece Twitch’te mi kullanılabiliyor yoksa diğer platformlarda da aktif mi?

Şu anda sadece Twitch’te aktif fakat biz bu işe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yayıncıların olduğu her yerde Papara olacak.

IMG 20230830 WA0027 kopya

Papara’nın oyun sektöründeki amacı nedir?

Papara olarak Türkiye’nin en büyük dijital kod satan platformlarından biriyiz. Bizim dikkat ettiğimiz en önemli şey hızlı, kolay ve hesaplı hizmet verebilmemiz. Amacımız oyun sektörüne daha fazla destek verebilmek. Önümüzdeki dönemde sürpriz haberlerimiz de olacak. Oyun sektörüne çok daha güçlü haberlerle geliyor olacağız.

Haberlerden spoiler verebiliyor musunuz?
Yani espor ile ilgili diyebilirim ama çok detaya giremem.

Emre Bey ve tüm Papara ekibine bize zaman ayırdıkları için çok teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments