1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, Chamber Hakkında Konuştu

Shroud, Chamber Hakkında Konuştu
0

Michael ‘shroud‘ Grzesiek, Valorant’ın en yeni ajanı Chamber hakkındaki görüşlerini dile getirdi, ve Gözcü’yü “daha iyi bir Yoru” olarak adlandırdı. Ayrıca ünlü Twitch yayıncısı, Chamber’ı oynamanın biraz garip hissettirdiğini de ekledi.

2 haftalık bir gecikmenin ardından Valorant’ın 17. ajanı Chamber, sonunda oyuna eklendi. Özellikle yeni olmasının da getirdiği bir heyecanla, hem dereceli hem de derecesiz oyunlarda oldukça tercih edilen ajanın yetenekleri de, oyuncular tarafından gittikçe öğrenilmeye başlandı.

Eski CS:GO profesyonel oyuncusu shroud ise, ajanın mekaniklerini kısa bir süre içerisinde çözdü. Chamber’ın yeteneklerini bir süre kurcaladıktan sonra ise, ajanın bir bomba alanını tek başına tutmada çok başarılı olacağını, ve metaya kısa bir süre içerisinde dahil olacağını düşündüğünü söyledi.

Shroud, Chamber için: Bomba Alanı Tutmada Devrim

Atış poligonunda Chamber’ın E Yeteneği “Buluşma” (ışınlanma) yeteneğini çok beğenen shroud, bunun bomba alanı tutmada yeni bir devrim açabileceğini söyledi.

“Şunun müthişliğine bakın. Bir alanı tutuyorken, kill alıp hızlıca alandan çıkabilirsiniz. Bu ajan tam bana göre, çünkü alan savunmayı seviyorum, ve eğer alanda uzun süre bekleyip, kill aldıktan sonra güvenli bir şekilde çıkabiliyorsam bu inanılmaz. Killjoy’un botlarına benzer (C Yeteneği – Kartvizit) tuzaklarınız da arkanızı kolluyor zaten.”

Bu nedenlerden dolayı, Chamber’ı “daha iyi bir Yoru” olarak nitelendiren shroud, ayrıca ajanın halihazırda bulunan ajan yeteneklerinden çok da farklı yeteneklere sahip olmadığını da ekledi.

Ancak Atış Poligonu’ndaki oldukça pozitif düşünceleri, Dereceli Oyun oynadıktan sonra biraz azalan shroud, 12-14 kaybettiği maçtan sonra şunları söyledi:

“Chamber’in ne kadar yararlı olacağını bilemiyorum. Çok bencil bir Gözcü. Çok garip bi ajan, rahatsız edici.”

Ayrıca shroud, Chamber’ın yetenek setindeki Kelle Avcısı (Q) ve Keskin Tarz (X); ve bunun yanında oyun içerisinde aldığınız silahlar ile beraber, cephanenizde bulunan silahlar arasında geçiş yapmayı zor buldu: “Silahlar arasında geçiş yaparken, bazen hangi silahı kullandığınızı bilemeyebiliyorsunuz.”

Chamber’ın cephaneliği ve yetenekleri ile neler yapabileceği, zaman içerisinde keşfedilecek, ve bunları kullanmanın farklı yolları bulanacaktır. Ancak şimdilik, Chamber’in özel silahlarına alışmak gerekiyor. Ayrıca ana ajanı Yoru olan VALORANT oyuncuları için de müjde: Japon düelist için planlanan güçlendirmeler yakındaki yamalar ile gelecek!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments