1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, Neden Profesyonel Oyuncularla Oynamayı Sevmediğini Açıkladı

Shroud, Neden Profesyonel Oyuncularla Oynamayı Sevmediğini Açıkladı
0

Michael ‘Shroud‘ Grzesiek, neden artık Valorant profesyonelleriyle oynamayı sevmediğini açıkladı ve onlar kadar iyi olmadığını bildiği için bunun onu “delirttiğini” söyledi.

Shroud kariyerinin en üst noktasında, dünyanın en iyi CS:GO oyuncularından biriydi. Hiçbir Major turnuvası kazanamadı ancak rekabet sahnesindeki en doğuştan yetenekli oyunculardan biri olarak lanse edildi ve hayranları da onu bu yönünden dolayı çok seviyordu.

Ancak o zamandan beri çok şey değişti. Shroud’un hala inanılmaz yetenekleri var. Ancak, saatlerce bir oyun üzerine antrenman yapmak yerine kendisi, farklı oyunlar oynayan popüler yayıncılardan biri haline geldi.

Bu durum onun Valorant’ı profesyonel olarak oynamasını engellemedi. VCT elemelerine katılmak için eski profesyonel oyunculardan oluşan bir takım kuran Shroud, maalesef hayranlarının beklediği kadar turnuvada ileriye gidemedi. Ancak fanları yine de Shroud’u tekrar profesyonel arenada görmekten mutluydu.

Valorant oynamaya devam eden Shroud, oyunu eskisi kadar çok sevdiğini söyledi. Ancak artık profesyonel oyuncular ile oynamayı sevmediğini söyleyen Shroud, fanlarına nedenini açıkladı: kendisi oyundaki avantajını kaybettiğine inanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Jr1wyqyjLxk
Shroud, FaZe Clan oyuncusu babybay ile oynadığı maçtan sonra fikirlerini dile getirdi.

“Profesyonel oyuncularla oynamak beni çok sinirlendiriyor çünkü kendi kafamda onlar kadar iyiyim”. Ancak Shroud, profesyoneller ile oynadığında durumun böyle olmadığını fark etmesini uzun sürmediğini söyledi.

“Bu beni çok kızdırıyor çünkü onlar kadar iyi olmak istediğimi biliyorum ama aynı zamanda bunun, oyunu profesyonel bir takım ortamında çok oynamadıkça gerçekleşmeyeceğini de biliyorum. Bu çok can sıkıcı bir durum. Öyle bir ortamda oynamadığınız sürece elde edebileceğiniz bir başarı değil.”

Shroud, ortalama bir oyuncuya kıyasla hala çok başarılı. Ancak, becerilerini keskin tutmak için saatler harcayan profesyonellerle karşılaştırıldığında -itiraf etmek istemese de- avantajını kaybettiğine inanıyor.

Shroud’u yeniden profesyonel rekabetçi arenada görmemiz pek mümkün değil gibi duruyor. Ancak iyi haber şu ki, Twitch kanalı New World oyunun çıkması ile beraber her zamanki kadar popüler.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments