1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 1.11 Yamasıyla Cypher için Nerf Vakti

Valorant 1.11 Yamasıyla Cypher için Nerf Vakti
0

Sızıntılara göre Jett ve Sage‘den sonra Cypher, bir sonraki güncellemede becerilerinde büyük bir nerf alacak gibi görünüyor.

Twitter’da Valorant Leaks‘in son tweet’lerine göre, yaklaşan 1.11 yama, Cypher ajansına bir dizi zayıflama getirecek. Silinen tweet’lerde, bir sonraki güncellemede gelecek olan Cypher’da aşağıdaki değişiklikler belirtildi:

  • Cypher’ın öldüğünde Tripwire’ı görünür olacak ve devre dışı bırakılacak.
  • Cypher’ın öldüğünde Casus Kamerası görünür olacak ve devre dışı bırakılacak.

Unutmayın ki bu nerf Cypher öldüğünde etkili olacak bu yüzden ajan hayatta bırakıldığında eskisi kadar faydalı olacaktır.

Devre dışı bırakıldıktan sonra bile tuzakların görünür hale geldiği noktayı merak ediyorsanız Cypher’ın tuzaklarını nereye yerleştirdiği konusunda bir fikir edinmesi düşman takımın oyuncularına kalmıştır ve her iki taraftan da yaratıcı oyunlara daha fazla yer açacaktır. Aynı kavram Cypher’ın kamerası için de geçerlidir.

Nerf'e rağmen Cypher oynamaya devam edecek misiniz?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
Opera Anlik Goruntu 2020 10 27 124630 www.talkesport.com

Cypher nerf dışında, 1.11 yaması yeni ajan Skye’yi rekabetçi nişancıya tanıtacak ve Icebox dereceli modda oynanabilecek.

Cypher dışında 1.11 yamasında olması muhtemel değişiklikler;

  • Killjoy, Alarmbot’tan çıktıktan sonra Taretini devre dışı bırakan 40 metrelik bir menzile sahip.
  • Taretini almak için gereken soğuma süresi 10 saniyeye, almanın ardından Alarmbot soğuma süresi 7 saniyeye düşürülecek. Alarmbot’un tespit edilebildiği menzil de 7 metreye düşürülecek.
  • Son olarak, Killjoy’un Nanoswarm’ı da değiştirildi. Yetenek artık her saniye 45 Can hasarını artırdı ve tespit menzili 3,5 metre azaltılacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments