1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yeni Ajanın Kısa Tanıtımı Yayınlandı!

Yeni Ajanın Kısa Tanıtımı Yayınlandı!
2

10 Haziran günü, Valorant’ın Twitter hesapları dünyanın dört bir yanında Killjoy tarafından ele geçirildi. Gün boyunca sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Killjoy, kırılmış Alarmbot’unun ve kendisinin bir fotoğrafını paylaşmıştı. Summer Game Fest‘in başlaması ile beraber Killjoy, yeni ajan olduğu düşünülen bir robotun klibini paylaştı. Valorant Kreatif Direktörü David Nottingham’ın verdiği tepkiye bakacak olursak, Killjoy’un sosyal medya hesaplarını ele geçirmesi planlanmış bir durum değil. Bu da demek oluyor ki sistem, teknoloji bağımlısı Killjoy tarafından hacklendi.

Daha önce Riot tarafından paylaşılan Ajanların Durumu adlı yazıda da, yeni ajan tarafından yapıldığı düşünülen bir glitch vardı, ve yazının sonuna “data_transfer” adlı, yeni ajanımızın sembolü olduğu düşünülen bir görsel eklenmişti. Bu nedenle de yazının ve Riot sisteminin, yeni ajan ya da Killjoy tarafından ele geçirildiği öne sürülmüştü. Bugünkü sosyal medya ele geçirilmesini göz önünde bulundurursak, bu doğru olabilir.

Fanlar, görselin böceğe (bug) benzemesinden ve adından yola çıkarak yeni ajanımızın bir hacker olabileceğini çıkarmışlardı. Ayrıca, diğer ajanların yeteneklerini kısıtlayacak bir yeteneği olacağı düşünülüyordu. Bugün, veri madenciliği ile ulaşılan bilgiye göre, ajanımızın yeteneklerinden birinin adı “suppression” (baskı) olacak, ve baskılanmış haldeyken öldürülen rakiplerden asist alacak.

Yeni Ajan Teorisi

Yani ajanımız ile ilgili teorilere gelecek olursak: Valorant‘ın önemli teori üreticilerinden Cynprel‘in iddiasına göre oyun içerisindeki 16. Ajanımız, Killjoy tarafından üretilmiş, Dünya-2’yi keşfetmesi (Ayna Dünya) ve Ayna Ajanlara karşı savaşması için geliştirilen bir robot ve kendisi, Valorant Protokolü’ne dahil olan 8. Ajan. Ayrıca, robotun dış görünüşüne bakacak olursak, Radyanit enerjisi ile çalışıyor gibi görünüyor. Görevini tamamlayan yeni ajanımız, Breeze haritasındaki teleport ile Dünya-1’e döneceği düşünülüyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
B8Aden
B8Aden
2 yıl önce

Yazılarınızı beğeniyorum ve heyecanla okuyorum. :) Bir valorant oyuncusu olarak da yaratılan evren ve karakterler hakkında bilgileri sizden (senden) almak çok güzel oluyor. Yeni ajan için de heyecanımı buradan paylaşmak istedim. :)