1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yoru Bir Bug Sayesinde Karşı Takımın Doğduğu Alana Işınlanabiliyor

Yoru Bir Bug Sayesinde Karşı Takımın Doğduğu Alana Işınlanabiliyor
Yoru
0

Yeni güncelleme ile gelen buglara bir yenisi ekleniyor. Valorant’a 2.0 güncelleme ile gelen yeni ajan Yoru oyuncuların ilgi odağı oldu. Bir çok oyuncu karakteri açmak ve daha önce oynamak için birbirleriyle yarıştılar.

Çatkapı yeteneği sayesinde ışınlanabilen Yoru bu yeteneğini oyunun kaderini değiştirecek hareketler yapmakta da kullanabiliyor.

u/Killnoticed adlı bir reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan videoda Yoru karakterinin Ascent haritasında Çatkapı(E) özelliği ile karşı takımın doğduğu kısma ışınlanabildiği görülüyor. Bu maçın gidişatını değiştirmekle birlikte oyuncuları şaşkına çevirmektedir.

Riot Games‘in bu konu hakkında bir düzeltme getirecek mi emin değiliz. Ama bu karakteri oynan oyuncuların oynadıkları maçların kaderini değiştireceği kesin.

Yeni Ajan Yoru’nun yetenekleri ise şöyle;

Q: KÖR NOKTA: Kararsız bir boyut parçacığını gerçeklikten koparıp almak için KUŞAN. Parçacığı fırlatmak için ateş et. Fırlattığın parçacık sert bir yüzeye çarptığında kör edici bir ışık saçar.

E: ÇATKAPI:Bir boyut geçidi küresi kuşan. Küreyi ilerletmek için ateş et. Kürenin bulunduğu konuma ışınlanmak için küreyi etkinleştir.

C: FAKE AT: Etkinleştirildiğinde ayak seslerini taklit eden bir yanılsama KUŞAN. Yanılsamayı etkinleştirerek ileri göndermek için ateş et. Devre dışı halde duran yanılsamayı etkinleştirmek için kullana bas.

X: BOYUTLARARASI GEÇİŞ: Boyutlararasını görebilen bir maske kuşan. Yoru’nun boyutuna geçmek için ateş et. Yoru’nun boyutundayken dışarıdaki düşmanlar tarafından görülemez ve onlardan etkilenmezsin.

https://esporgazetesi.com/2020-yilinin-en-iyi-6nci-csgo-oyuncusu-blamef-oldu/
blameF

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments