1. Anasayfa
  2. VALORANT

Eski C9 White Oyuncusu Keiti, Şantaj ile Suçlanıyor!

Eski C9 White Oyuncusu Keiti, Şantaj ile Suçlanıyor!
2

19 yaşındaki Kaitlin “Keiti” Boop’nin Cloud9 White’tan çıkarılmasının nedeni belli oldu! Bir neden belirtilmeden kadro dışı edilmesinin ardından C9 yönetimi çokça eleştiriye maruz kalmıştı. Ancak Keiti’nin, sahte bir hesap açıp başka bir kadın Valorant oyuncusunu çıplak fotoğraflarını yaymakla tehdit ettiği ortaya çıktı.

Tacize maruz kalan, Valorant Avrupa İzleyicilerinden Melaine‘nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

“Bu konu hakkında uzun zamandır düşünüyorum. Ancak bu noktada, kendi iyiliğimi daha ön planda tutacağım çünkü son birkaç gündür akli sağlığımı rahatsız eden bir durum bu. Birkaç gün önce attığım twitlonger’da, bir kişinin beni çıplak fotoğraflarımı yaymakla şantaj ettiğinden bahsetmiştim.

Bu görüntülerin kaynağını hızlı bir şekilde fark ettim; iki yıl önce içinde bulunduğum Rainbow Six Seige topluluğu. Bu görüntüleri iki yıl önce çok yakın bir arkadaşım ile (M) paylaşmıştım, ancak kendisi görüntüleri yaydığını inkar ediyor. Buna rağmen M’nin görüntülerimi paylaştığına dair kanıtları göz ardı edemiyorum. Görüntülerimi paylaşan kişinin adını vermiyorum, çünkü halen elimde onun yaydığına dair somut bir kanıt yok, ancak gerçekçi olmak gerekirse başka birinin görüntülerimi sızdırmış olma olasılığı yok.

Şimdiki zamana gelecek olursak, birisi sırf beni çıplak görüntülerimi yaymakla tehdit etmek için sahte bir hesap açmış. Arkadaşlarımla konuşmamın ardından bu mesajları ilk başta görmezden gelmeye karar verdim. Ancak bir gün sonra Keiti, birisinin çoktan görüntülerimi sızdırdığını ve bunların kendisinin eline geçtiğini, arkadaşım olduğu için de bunu bana bildirme ihtiyacı hissettiğini bana DM yoluyla söyledi. Bu davranışının çok arkadaşça olduğunu düşünmüştüm, özellikle de kendisini kişisel olarak tanımadığım düşünülürse. Keiti ile bir süre daha mesajlaşmaya devam ettim, ta ki durumu fark edene kadar. İki yıl önce bulunduğum Seige topluluğunda Keiti de vardı, ve M ile oldukça yakın arkadaşlardı. Keiti’ye, topluluktaki zamanı ile ilgili sorular sormaya başladım çünkü meraklanmıştım ve daha görüntülerimin Seige topluluğu içinde yayıldığının farkında değildim.

1VRHWIC
43EkkvH

Aynı günün akşamı Keiti bana mesaj atmaya devam etti. Benimle önemli bir konu hakkında konuşmak istediğini söyledi. Kendisi ile sesli konuşmaya girince de durumu itiraf etti. Beni tehdit eden sahte hesabın arkasında kendisini olduğunu kabul etti. Öne sürdüğü nedenler ilk başta bana kötü niyetli gelmese de çoğu arkadaşım Keiti’nin beni manipüle etmeye çalıştığını söyledi. Kendi hislerimi anlamakta çok başarılı bir insan değilim, ancak doğruyu söylemek gerekirse şoka girmiştim. Beni çıplak görüntülerimi yaymakta tehdit etmişti, çünkü resmi hesabından bana mesaj atabilmek istemişti; benimle arkadaş olmak istemişti. Bana öyle şeyler söyledi ki neredeyse onu affedecek noktaya geldim. Ancak sırf birisi benimle arkadaş olmak istediği için böyle bir stres ve düş kırıklığı yaşamamalıydım. Kendisi, bana bu konuda yardım alacağını söyledi ve umarım ki alır.

Peki neden Keiti’nin kadro dışı kalmasından birkaç gün sonra böyle bir açıklama yaptım?

Öncelikle bu konuyu Cloud9’a götürdüm, ve kendilerinden bu sorunu halka açık utanç yaratmayacak şekilde, içlerinde halletmelerini rica ettim. Ve kendileri de isteğime saygı duydular. Ancak topluluğun bana taciz uygulayan bir kişiyi desteklemesi ve C9 yönetimini suçlaması beni oldukça üzdü. Geçmişte de, özellikle Valorant’a katılmamdan beri, depresif düşünceler ile mücadele ediyorum. Uzun bir süredir bir sıkıntı yaşamamıştım, ta ki geçen haftaya kadar. Ve bu durum beni korkuttu. Aileme ve kardeşlerime tekrar intihara meyilli olduğumu söylemek istemedim. Onlara karşı başarısız olmak istemedim. Topluluğun Cloud9’a karşı gösterdiği tepki benim için çok tetikleyiciydi. Tek hissettiğim suçluluk duygusu oldu. Kendimi, kadro açığı nedeni ile C9 White’ın VCT elemelerine katılamaması nedeni ile suçlu hissettim. Kendimi, kendi hataları olmayan nedenlerden dolayı C9 White ekibine yöneltilmiş tüm eleştiriler nedeni ile suçlu hissettim.

C9W takımı oyuncularından ve Cloud9’dan çok özür dilerim. Kendileri gibi oldukça güçlü bir takımın imajını yok ettiğim için özür dilerim. Rainbow6’teki problemlerimi Valorant’a taşımak zorunda kaldığım için çok üzgünüm.

Çok üzgünüm.”

Melanie’nin açıklamalarının ardından Cloud9 White kadrosu, Melanie’nin arkasında durdu ve kendisini destekledi. Kendisinin, böyle bir açıklamayı yapabilecek kadar güçlü bir kadın olduğunu belirten C9 oyuncuları, özür dilemesi gereken hiçbir şeyin olmadığını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Linkçi
Linkçi
2 yıl önce

link ?

Ziyaretçi
Ziyaretçi
2 yıl önce

düşman başına