1. Anasayfa
  2. Espor

Worlds 2021 Ön Eleme Aşaması 2. Gün Sonuçları!

Worlds 2021 Ön Eleme Aşaması 2. Gün Sonuçları!
0

Worlds 2021 Ön eleme aşamasının ikinci gününe ait karşılaşmalar tamamlandı. Bugün A ve B grupları bir kez daha kendi aralarında karşı karşıya geldi.

1. Maç- PEACE vs Hanwha Life Esports

İlk kanı orta koridordan alan HLE, erken oyunda üstünlüğü ele geçirmeyi başardı. Maç boyunca çıkan 3 Ejderi alan HLE, üst nehirde çıkan savaşı da kazanıp Baronu aldı. Son Ejderi alarak Ejder ruhunu ele geçiren Hanwha, rakip üste çıkan savaşı da kazanıp maçı 21-6 kapattı.

2. Maç.- RED Canids vs LNG Esports

Orta koridorda çıkan savaşta ilk kanı alan RED oldu. Bu sırada üst koridorda gerçekleşen baskından bir skor daha çıkaran RED, girdiği takasları kaybederej avantajı LNG’ye kaptırdı. Alt nehirde çıkan savaşı kazanan LNG, alt ormanda çıkan savaştan da üstün gelip Nexus kulesi açtı. LNG Baronu da alıp rakip üste savaşa girdi ve bu savaşı kazanarak maçı 15-5 bitirdi.

3. Maç- Infinity Esports vs PEACE

PCE Tally, ilk kanı alan oyuncu oldu. Ancak INF’in intikamı, Tally’e yapılan 4 kişilik baskın oldu ve Tally burada düştü. Takımlar savaşları karşılıklı kazanırken, alt koridorda çıkan savaş, durumu INF’in lehine çevirdi. PEACE 3. Ejderini aldı ancak orta koridorda çıkan savaşı kaybetti. Buggax’tan harika bir Gnar oyunu geldi ve savaşı kazanan INF oldu. INF orta koridorda savaş başlatırken 4 kişik Lillia ultisi geldi ve PEACE savaşı kazanıp Ejder ruhunu aldı. PEACE Baronu alıp savaşa girdi ve 4 skor alıp maçı 21-17 kapattı.

4. Maç- RED Canids vs Hanwha Life Esports

Maçın ilk skorunu RED aldı, ikinci skorunu da HLE aldı. HLE alameti aldığı sırada 2 Twisted Fate ultisi (Sylas) kullanıldı ve burada çıkan 2 skoru HLE’nin desteği Vsta aldı. RED alev Ejderini almak isterken HLE engel oldu ve HLE, buradaki savaştan 2 skor çıkartıp Ejder aldı. Orta koridorda çıkan savaşı kazanıp Baronu alan HLE, Ejder ruhunu da ele geçirip rakip üste katliam yaptı ve maçı 21-10 bitirdi.

5. Maç- Beyond Gaming vs Cloud9

Maçın ilk kanını C9 Blaber almayı başardı. Diğer skor da Fudge’a gitti. BYG alameti aldığı sırada C9 Malphite ve Leona yardımıyla savaş başlattı ancak savaştan üstün gelen Beyond Gaming oldu. Maçın ortalarında üstünlüğü ele geçiren Cloud9, Baronu da alıp çıkan savaşı kazandı. Üst koridorda Perkz katlediliken, Cloud9 alt koridordan İnhibitör açıp alev Ejderini aldı. Malphite ultisiyle çıkan savaşı da kazanan C9, bir kez daha Baron aldı. Alev ruhunu da ele geçiren Cloud9, rakip üste katliam yapıp maçı 25-15 bitirdi.

6. Maç- Galatsaray Espor vs DetonatioN FocusMe

Maçın ilk kanını Galatasaray almayı başardı. Erken oyunda üstünlüğü ele geçiren DFM, çıkan 3 Ejderi de almayı başardı. DFM Ejder ruhunu geçe geçirdi ve burada çıkan savaştan 4 skor almayı başardı. Rakip Nexus kulelerini yıkan takım, maçı 17-2 bitirdi.

FBB6tVfVEAMXV7Y

7. Maç- Beyond Gaming vs Unicorns Of Love

0-2 skorda olan iki takımın bu maçında ilk kanı alan takım Beyond Gaming oldu. Erken oyunda üstünlük kuran BYG, çıkan ilk Baronu almayı başardı. Bu sırada girdiği tüm savaşları kazanan Beyond Gaming, son savaşta katliam yaparak maçı dakika 25’te bitirdi. Maçın skoru ise 19-6 oldu. Beyond Gaming, Worlds 2021’deki ilk zaferini burada aldı.

8. Maç- Cloud9 vs Galatsaray Espor

40. saniyede Bolulu’ya yapılan invade, Bolulu’nun Flash’ını kullanmasıyla sonuçlandı. Maçın ilk kanını Cloud9 alt koridordan aldı. Buraya gelen Mojito da düşünce Cloud9 oyuna 3-0 önde başladı. Mojito bir kez daha katledilirken Galatasaray’ın ilk skorunu Bolulu almayı başardı. Erken oyunda avantajı büyük oranda ele alan Cloud9, Galatasaray alameti alırken savaş başlattı. Galatasaray bu savaşı kazanarak alamet yardımıyla orta koridor iç kulesini yıktı. Cloud9 Baronu aldı ve orada çıkan savaşta katliam yaptı. Rakip üste bir katliam daha yapan Cloud9, maçı 22-9 bitirdi.

İkinci günün karşılaşmaları tamamlandı ve puan tablosu güncellendi.

A Grubu

1LNG Esports3-0
2Hanwha Life Esports3-1
3PEACE1-2
4Red Canids1-2
5Infinity Esports0-3

B Grubu

1Cloud93-0
2DetonatioN FocusMe2-1
3Galatasaray Esports2-2
4Beyond Gaming1-2
5Unicorns Of Love0-3

A grubundan LNG Esports ve Hanwha Life Esports, ön eleme aşamasının ikinci turuna çıkmaya hak kazandı. B grubundan da Cloud9, ön eleme aşamasının ikici turuna çıkmaya hak kazandı.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments